fbpx

Reserveren

Uitsluitend op afspraak, reserveren is noodzakelijk, via het boeking systeem kan dit eenvoudig voor de volgende dag of elke gewenste datum in de toekomst.

Wil je vandáág een van onze kamers bezoeken kun je alleen telefonisch reserveren, we nemen graag de mogelijkheden met je door!

Uitleg boeking systeem:
Kies eerst een spel, vervolgens een datum en als laatste een tijd, alleen beschikbare tijden worden getoond.

Na het invoeren van je gegevens en het bevestigen van je invoer ontvang je een email, pas daarna is je boeking definitief. Controleer eventueel de spam-map of neem bij twijfel contact met ons op.
Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor de geplande datum.

Reserveren

Escape Rooms

FAQ

Personen waarvan ons personeel het vermoeden heeft dat zij onder invloed zijn van drank of drugs krijgen absoluut geen toegang tot Live Escape, ongeacht of er gereserveerd is of zelfs vooruit betaald.
Wat zijn de prijzen?

Maandag – donderdag

Vrijdag – zondag (en Nationale feestdagen)

Waar zitten jullie precies?

De Westblaak 13 is schuin tegenover Cinerama, dus vanaf Metrostation Beurs niet oversteken maar 150 meter naar rechts wandelen.

Parkeren kan in de Lijnbaan Parkeergarage of de Westblaak parkeergarage. Heel Rotterdam is betaald parkeren, op straat parkeren is duurder dan in een parkeergarage, als je de garage online reserveert scheelt het nog meer.

Hoe lang van te voren moeten we er zijn?

Je bent van te voren welkom, in onze wachtruimte kun je gezellig zitten, kijken, praten, puzzelen en iets drinken. We zien graag dat je minimaal 10 minuten voor het geboekte uur binnen bent zodat je het volledige uur in de kamer kan zijn.

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hoe kan ik betalen?

We hebben een voorkeur voor PIN, eventueel kan contant ook, bedrijven kunnen een BTW factuur op naam krijgen, betalingscondities in overleg.

Wat als ik reserveer en vervolgens door omstandigheden moet annuleren?

Geen probleem. We kunnen je reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet.
Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren verzoeken we je bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=
Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voordaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.