fbpx

Hier onder hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Mocht jouw vraag er niet tussen staan mag je natuurlijk altijd mailen naar Info@LiveEscape.nl of bellen met 085-13 07 411, we helpen je graag verder.

Onze voorwaarden en AVG kunt u hier vinden.

FAQ

Word ik écht opgesloten?

Ja, je wordt écht opgesloten. Je moet samen met je team aanwijzingen zoeken en puzzels oplossen om weer te kunnen ontsnappen. Wij zorgen ondertussen voor een adrenaline-kick maar garanderen je dat het geen moment gevaarlijk wordt.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Zijn de kamers eng?

Ja.

Je hart zal af en toe even sneller slaan, maar ons doel is dat je een fantastische ervaring hebt, dus ja, maar niet té eng…

Wat gebeurt er als we na een uur niet uit de kamer hebben weten te ontsnappen?

Tja… moeilijk… of eigenlijk niet. Dan halen we je er gewoon uit, je hoeft echt niet de rest van je leven bij ons te blijven!

Kunnen volwassenen en kinderen samen actief deelnemen, bijvoorbeeld als familie-uitje?

Absoluut! Bij onze kamers staat een leeftijd advies, kinderen mogen spelen maar moeten dan in gezelschap van volwassenen komen.

Is een escape room geschikt voor teambuilding?

Super geschikt. We zijn Live Escape begonnen met het idee een team-activiteit te lanceren die mensen dichter bij elkaar brengt. De ongebruikelijke situatie waarin we jullie neer zetten maakt dat je anders moet denken en elkaar ‘echt nodig hebt’. Een van de meest belangrijke factoren voor een succesvolle ontsnapping is communicatie tussen de teamleden, ook hebben we diverse puzzels die je echt niet in je eentje kán oplossen.

Ik wil niet met vreemden in een groep, hebben we de kamer voor onszelf?

Altijd. Je reserveert de kamer voor je eigen groep/team.

Wat zijn de prijzen?

Maandag – donderdag

Vrijdag – zondag (en Nationale feestdagen)

Waar zitten jullie precies?

De Westblaak 13 is schuin tegenover Cinerama, dus vanaf Metrostation Beurs niet oversteken maar 150 meter naar rechts wandelen.

Parkeren kan in de Lijnbaan Parkeergarage of de Westblaak parkeergarage. Heel Rotterdam is betaald parkeren, op straat parkeren is duurder dan in een parkeergarage, als je de garage online reserveert scheelt het nog meer.

Metrostation Snelweg en afslagnummer Metrolijn reistijd van P&R terrein
Adres voor navigatie     tot Live Escape
Kralingse Zoom A16 – Centrum (26) A, B en C 7 min.
Kralingse Zoom 70
Meijersplein A20 – Centrum (14) E 9 min.
Fairoaksbaan 300
Slinge A15 – Zuidplein (19a) D en E 12 min.
Slinge 763
Capelsebrug A16 – Capelle a/d IJssel (25) A, B en C 12 min.
A. v. Rijckevorselplein 40
Alexander A20 – Prins Alexander (16) A, B en C 18 min.
Alexanderlaan 35
Hoe kan ik reserveren?

Online is het gemakkelijkst, via het reserveringsformulier op de website. Wil je voor vandaag reserveren doe je ons een groot plezier met een telefonische reservering, 085-13 07 411

Hoe lang van te voren moeten we er zijn?

Je bent van te voren welkom, in onze wachtruimte kun je gezellig zitten, kijken, praten, puzzelen en iets drinken. We zien graag dat je minimaal 10 minuten voor het geboekte uur binnen bent zodat je het volledige uur in de kamer kan zijn.

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Wat als ik reserveer en vervolgens door omstandigheden moet annuleren?

Geen probleem. We kunnen je reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet.
Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren verzoeken we je bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=
Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voordaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Hoe kan ik betalen?

We hebben een voorkeur voor PIN, eventueel kan contant ook, bedrijven kunnen een BTW factuur op naam krijgen, betalingscondities in overleg.

Kan ik een Escape Room Ervaring kado geven?

Graag! We denken graag mee om een onvergetelijk kado te verzorgen voor vrienden of familie, een verjaardag, vrijgezellenfeest of zomaar een verrassing zonder speciale reden. Om het spannend te maken ontvangt je vriend/vriendin/collega een mysterieuze brief die hem op speciale wijze informeert over de datum en het tijdstip van het avontuur.  Vermeld je wensen in het opmerkingenveld bij de reservering.

Heb je tips voor beginners?

Natuurlijk!! Werk samen, communiceer goed en stop niet met bewegen, zoeken, onderzoeken en nadenken. En o ja…. Heb plezier!

Zijn er dingen die niet mee de kamer in mogen?

Telefoons, aanstekers, camera’s en horloges (alles waarop je een tijd kan zien) mogen niet mee de kamer in en moeten verplicht in één van onze gratis kluisjes in de ontvangstruimte. Andere spullen mogen uiteraard ook in het kluisje, maar zijn niet verplicht.