Escape room

ESCAPE ROOM 8 PERSONEN

Ga voor de leukste ervaring met de escape rooms voor 8 personen bij Live Escape! We bieden verschillende unieke verhalen en leuke thema’s voor iedereen. Ga de uitdaging aan en boek de escape room direct!

Onze escape rooms 8 personen op een rijtje

Wij bieden 8 geweldige opties voor jullie groep! Ons grootste thema is horror. Binnen dit thema vind je over beide locaties 5 unieke verhalen. Houden jullie dus van spanning en om hier midden in te zitten? Dan zijn deze escape rooms de ideale keuze. Lees over de verschillende verhalen en kies de optie die het beste bij jullie past. Daarnaast kun je ook kiezen voor de minder ‘enge’ verhalen. Willen jullie dit met de familie spelen en zijn er kinderen bij? Dan kunnen jullie het beste kiezen voor opties als The Wizard School of The Museum Heist. Kies een van de escape rooms voor 7 personen hieronder die het beste past bij jullie groep!

Live Escape

Wat jullie kunnen verwachten van onze escape rooms 8 personen

Iedere escape room is anders. Van tevoren weet je dus echt maar een fractie van wat je kunt verwachten van de escape room. Wanneer jullie groep bij ons binnenkomt, zullen we daarom eerst uitgebreid het verhaal vertellen wat er aan de kamer voorafging. Zo hebben jullie een idee van wat er speelt en zitten jullie meteen in het verhaal. Op basis van deze introductie kunnen jullie soms al heel wat aanwijzingen vinden! Luister dus goed en onthoud wat er gezegd wordt. Vanaf dit punt staan jullie er namelijk alleen voor. Het is nu aan jullie om het verhaal op te lossen. Werk goed samen en vind de aanwijzingen om het verhaal op te lossen. Alleen samen zullen jullie eruit komen!

Jullie krijgen 60 minuten om aan de kamer te ontsnappen. Tijdsdruk kan dus ook zeker meespelen! Zorg ervoor dat je vooraf eventueel een kort plan maakt. Stel je een leider aan? Maak je kleine groepjes, zoals tweetallen om op zoek te gaan naar aanwijzingen? Met een plan kom je namelijk vaak verder!

play

Boek de uitdaging van de 8 persoons escape room direct!

Kies een van onze geweldige ervaringen met de escape rooms voor 8 personen! Op dit moment hebben we een locatie in Rotterdam en Amersfoort. Het is belangrijk om goed samen te werken en goed te luisteren naar het verhaal. Alleen zo zullen jullie het verhaal kunnen ontrafelen. Door de spanning en tijdsdruk kan je simpele aanwijzingen al snel over het hoofd zien. Zorg er dus voor dat het spel niet in je hoofd komt!

Mocht het zo zijn dat jullie om wat voor reden dan ook eerder uit de kamer willen komen, dan is er een stopknop. Hier kunnen jullie ten alle tijden op drukken om het spel te laten stoppen!

Kies de uitdaging van de escape room die jullie aan willen gaan en boek nu!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam