GAAF TEAMUITJE IN ROTTERDAM?

Probeer dan eens de zinderende escape rooms van Live Escape Rotterdam. Ongekend spannend en beslist een gezellig teamuitje dat je lang zal bijblijven…

HET LEUKSTE TEAMUITJE VAN ROTTERDAM?

Zinderend. Spannend. Bloedstollend. En natuurlijk ongelofelijk gezellig. Of de escape rooms het leukste bedrijfsuitje van Rotterdam zijn laten we graag aan jullie over, maar dat het een teamuitje wordt dat jullie je nog lang zullen heugen verzekeren we!

Laat je opsluiten in onze bijzondere escape rooms en los samen met je collega’s, familie of vrienden samen de puzzels op om te ontsnappen. Werk op een leuke en uitdagende manier samen en geniet voor- en na je escape room avontuur gezellig aan onze bar van een welverdiend hapje en drankje. Dit teamuitje heeft alles!

MEER UITJES

MEER ARRANGEMENTEN

img

FAQ OVER DIT GAVE TEAMUITJE

Neem contact op als je meer vragen hebt

Is dit teamuitje geschikt voor familie uitjes?

Ja hoor! Hoewel de donkere geheimen van onze escape beslist je hart een paar sneller zullen doen kloppen, is het een uitje dat leuk is voor iedereen; van jong tot oud.

We hebben een gezellige wachtruimte met bar waar je alvast met de familie kunt verzamelen om te genieten van een lekker hapje en drankje. Dat geldt natuurlijk ook als je klaar bent met het spelen van onze zinderende escape rooms.

Wij hebben een vrij groot team. Kunnen we alles op 1 dag plannen?

Neem gerust even contact op, dan kunnen we samen kijken wat mogelijk is.

Waar vindt dit teamuitje precies plaats in Rotterdam?

Live Escape Rotterdam is midden in het centrum van Rotterdam gevestigd. Aan de Westblaak 13 om precies te zijn. Wel zò handig als je een teamuitje in Rotterdam wil organiseren, want je teamleden die met het O.V. komen stappen recht voor de deur uit en diegenen die liever met de auto komen kunnen op 300 meter afstand terecht in een (betaalde) parkeergarage.

Wat natuurlijk ook wel erg leuk is, is dat je een goede uitvalsbasis hebt voor je verdere teamuitje in Rotterdam. Je zit midden in het bruisende centrum!

Wat kost het spannendste teamuitje van Rotterdam?

Dat bepaal je voor een heel groot deel zelf! Als je alleen een escape room wilt komen spelen dan kan dit al vanaf 18,00 per persoon. Liever een iets uitgebreider teamuitje? Bekijk dan zeker eens onze arrangementen en breid je escape room uit met bijvoorbeeld een high tea, borrel of luxe diner. Jij zit aan de knoppen!

Wat maakt een escape room zo'n leuk teamuitje?

Een escape room spelen bij Live Escape heeft alles! Samen met je team wordt je 60 minuten opgesloten in een ruimte waar je uit zult moeten ontsnappen. Natuurlijk zijn dit niet ‘zomaar’ ruimtes. Er gebeuren….hoe zullen we zeggen….bijzondere dingen. Dingen die je hart wat sneller laten kloppen. Ontzettend leuk om met je team te doen natuurlijk, zeker omdat je echt moet samenwerken om te ontsnappen…

Minstens even leuk en gezellig is dat je voor en na de escape rooms gezellig bij ons aan de bar kunt blijven hangen voor een hapje en een drankje. We bieden overigens ook uitgebreidere arrangementen.

Wat dit ook een geweldig bedrijfsuitje in Rotterdam maakt is dat wij midden in het centrum gevestigd zijn.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

ESCAPE ROOMS

Weet jij binnen 60 minuten de puzzels te kraken en te onstappen uit de escape room?

Onze escape rooms zijn gebaseerd op verschillende themas en zullen je een ervaring geven die je niet snel vergeet!

BEKIJKEN
ARRANGEMENTEN

Combineer een escape room ervaring met een diner of een high tea en maak je avond compleet

BEKIJKEN

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam