Horror Escape Room
in Rotterdam

Gaan jullie de uitdaging aan?

Beleef onze spannendste escape rooms

Live Escape

Horror Escape Room in Rotterdam

De griezeligste momenten uit onze horror escape room? Die beleef je in onze horror escape room Rotterdam! Onze horror escape room in Rotterdam is een meeslepend avontuur waarbij deelnemers in een kamer worden opgesloten en hun verstand en teamwork moeten gebruiken om puzzels op te lossen en te ontsnappen voordat de tijd om is.

Het concept ontstond in Japan en heeft zich sindsdien verspreid naar andere landen, waaronder Nederland, onze horror escape room heeft een écht eng thema dat ondere andere is gebaseerd op populaire schrikbeelden. De escape room horror Rotterdam is een van de populairste in Nederland. Deelnemers moeten zich een weg banen door een reeks donkere kamers vol enge voorwerpen en puzzels. Als je een leuke en uitdagende manier zoekt om een dag met collega’s of familie of een avond met vrienden door te brengen? Dan is de Escape room Rotterdam horror zeker iets voor jou!

play

Escape room horror Rotterdam is een rage, en dat niet voor niets

De horror escape room in Rotterdam is een geweldige manier om je verstand te testen en te zien of je als team kunt samenwerken om een reeks puzzels op te lossen. Maar wat als je het escape room concept een beetje… griezeliger zou maken? Dat is waar onze horror escape room je zal verrassen!

Onze horror escape room in Rotterdam is ontworpen om koude rillingen over je rug te laten lopen en je bloed sneller te laten pompen. Ze zijn zeker niet voor de zwakkelingen bedoeld! In een horror escape room krijg je de opdracht om puzzels op te lossen terwijl je achtervolgd wordt door angstaanjagende wezens of te maken krijgt met andere huiveringwekkende situaties. Het is een intense ervaring die je niet snel zal vergeten.

Escape rooms zijn al uitdagend genoeg, maar voeg er nog wat schrikken aan toe en je hebt een werkelijk huiveringwekkende ervaring. Als je op zoek bent naar sensatie en wel in bent voor een uitdaging, zijn horror escape rooms dé perfecte keuze.

Waarom is onze escape room Rotterdam horror zo populair?

Escape rooms zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en horror escape rooms behoren vandaag de dag tot de populairste thema’s. Er zijn een aantal redenen waarom mensen steeds vaker van deze kamers genieten.

Ten eerste bieden ze een gelegenheid om je moed op de proef te stellen in een veilige, gecontroleerde omgeving. Horror escape rooms hebben vaak een element van gevaar, maar de deelnemers weten dat ze niet werkelijk in gevaar zijn. Dit kan voor sommige mensen opwindend zijn. Ten tweede dwingen horror escape rooms mensen samen te werken om de puzzels op te lossen en uit de kamer te ontsnappen. Dit kan een leuk moment zijn voor vrienden of familieleden om te binden en dichter bij elkaar te komen. Tenslotte zijn horror escape rooms ook gewoon leuk. Ze zijn een geweldige manier om een avond met vrienden of familieleden door te brengen. Onze escape room horror Rotterdam biedt een unieke en plezierige ervaring die perfect is voor echte horrorfans.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Waarom je zelf een horror escape room zou moeten proberen!

Heb je wel eens meegemaakt dat je wilde gillen, maar het niet kon? Dat is het gevoel dat je krijgt als je midden in een horrorfilm zit en je de schrikreacties ziet aankomen, maar je kunt er niets aan doen. Stel je nu dat gevoel voor, maar in plaats van in een donkere bioscoopzaal met een stel vreemden, zit je in een donkere kamer met je vrienden en familie. In plaats van niet te kunnen schreeuwen, kun je ditmaal schreeuwen wat je wilt. Dat is hoe het is om in een horror escape room te spelen. Jij en je vrienden zitten opgesloten in een kamer, en je moet je verstand en teamwork gebruiken om puzzels op te lossen om je weg naar buiten te vinden voor de tijd om is. Maar dat is nog niet alles. De beste escape rooms zijn ontworpen om zo meeslepend mogelijk te zijn, zodat je het gevoel hebt dat je midden in de actie zit.

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.

Horror escape rooms kunnen een geweldige manier zijn om je hart op hol te brengen

Horror escape rooms brengen je hart op hol en testen tegelijkertijd je probleemoplossend vermogen onder druk. Ze hebben ook de neiging erg meeslepend te zijn, met sfeervolle verlichting en geluidsontwerp die je het gevoel kunnen geven dat je echt midden in een eng verhaal zit.

Als je op zoek bent naar een adrenaline verwekkende ervaring, dan is een horror escape room perfect voor jou. Gecombineerd met een van onze arrangementen is de horror escape room ideaal voor een leuke avond!

Gun jezelf een horror escape room ervaring in Rotterdam!

LIVE Escape Rotterdam is verheugd zijn nieuwste escape room ervaring, Horror, aan te kondigen. Deze huiveringwekkende kamer is perfect voor groepen vrienden of familie die op zoek zijn naar een unieke en uitdagende manier om een avond door te brengen. Gasten moeten hun snelheid en teamwork vaardigheden gebruiken om een reeks puzzels op te lossen en zo uit de kamer te ontsnappen voor de tijd om is. Met meeslepende elementen en veel spanning is de horror escape room in Rotterdam zeker een hit voor gasten van alle leeftijden. Dus als je op zoek bent naar een leuke en angstaanjagende avond, kies dan zeker onze LIVE Escape Rotterdam’s Horror escape room!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam