Room 1409

De laatste jaren nemen de geruchten over kamer 1409 van het Skyhotel in Rotterdam toe. Spookt het echt? Of is hier iets anders aan de hand…?
De laatste paar jaar worden er steeds vaker gepraat over kamer 1409 van het Skyhotel in Rotterdam. De ene groep mensen denkt dat het er spookt. Weer een andere groep denkt juist dat het rondbazuinen van dit soort verhalen een goedkope publiciteitsstunt is van het hotel. Het schijnt in ieder geval zo te zijn dat de meeste gasten die in deze kamer de nacht doorbrengen nooit meer uitchecken de volgende ochtend…Benieuwd geworden en wil je weten wat er waar is van de geruchten? Boek dan Room 1409! Gaan jullie de nacht overleven?
Moeilijk
  • Aantal spelers
3-8 personen
  • Duur
60 minuten

De reviews

Wat zeggen onze klanten over Live Escape

No data was found

Escape Room Reserveren

Booking System powered by: EscapeAll

Wat kost het?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal PersonenMA - DOVR - ZO & FEESTDAGEN
3 Personen€32€34
4 Personen€28€30
5 Personen€24€26
6 Personen€20€22
7 Personen€19€21
8 Personen€18€20

Zij zijn ontsnapt

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Veelgestelde Vragen over Room 1409

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt

Word ik echt opgesloten in Room 1409?

Wel, niet door Live Escape in ieder geval! Theoretisch kun je het spel op ieder gewenst moment stopzetten met de veiligheidsknoppen die we hebben ingebouwd en deze bizarre hotelkamer verlaten, maar echt harde garanties durven we niet te geven. Er is iets nu eenmaal heel 'vreemds' aan deze hotelkamer... "You can check in, but you can never check out", zo luidt het bekende gerucht in Rotterdam in ieder geval over deze op het eerste oog heel normale hotelkamer.

Reserveer hem eens zouden we zeggen. Als je durft...

+

Waar zit Room 1409 precies in Rotterdam?

Je vindt deze hele gave escape room midden in het centrum van Rotterdam aan de Westblaak 13. Perfect bereikbaar met het O.V. (stopt recht voor de deur) en ook met de auto is onze locatie prima bereikbaar. Op ongeveer 300 meter afstand kun je je auto (tegen betaling) veilig parkeren in de garage.

+

Kan ik na afloop ook gezellig een hapje eten?

Zeker! We hebben een heel gezellige wachtruimte die is ingericht met een bar. We serveren zelf diverse lekkere hapjes. Liever iets uitgebreider? Bekijk dan onze arrangementen eens. We hebben een samenwerking met diverse hele leuke restaurants vlak om de hoek in het centrum van Rotterdam! In 5 minuten loop je vanaf onze locatie naar deze restaurants toe.

+