De meest geboekte escape room van Rotterdam

Kraak jij onze vier waanzinnige escape rooms in Rotterdam en ontsnap je in 1 uur…?

Live Escape

ROTTERDAM

Live Escape Rotterdam biedt vier spectaculaire zinnenprikkelende escape rooms, midden in het bruisende centrum van Rotterdam.

OOK IN CORONATIJD DE LEUKSTE ESCAPE ROOM VAN ROTTERDAM

Het boeken van de escape room “The Safe House”, “LAB 13”, “The Boilerroom” en “Room 1409” bij Live Escape Rotterdam is mogelijk, elk voor groepen van 3 t/m 8 personen!

In deze tijd is dit natuurlijk wel wel onder voorwaarden. We houden het graag veilig voor iedereen! Blijf je even weg als je klachten hebt? Verder vragen we graag je handen te desinfecteren bij binnenkomst. Handschoenen en mondkapjes zijn aanwezig. We plannen meer tijd tussen de spellen zodat we ervoor kunnen zorgen dat jullie altijd in een schone kamer kunnen spelen.

Onze escape rooms in Rottterdam zijn 7 daqen per week geopend van 10:00 tot 23:15 en  hebben een grote gezellige ontvangstruimte. Dus ook grotere groepen zijn welkom!

KIES JULLIE ESCAPE ROOM IN ROTTERDAM

Live Escape biedt vier fantastische escape rooms in het centrum van Rotterdam. De uitdaging? Elke escape room is een waanzinnig avontuur waarbij je als groep verschillende puzzels moet oplossen. Je krijgt hiervoor 60 minuten de tijd.

Live Escape room Room 1409 Rotterdam
Room 1409
De laatste jaren nemen de geruchten over kamer 1409 van het Skyhotel in Rotterdam toe. Spookt het echt? Of is hier iets anders aan de hand...?

Niveau

10 /10

Capaciteit

Duur

Escape Room Rotterdam The Boilerroom
The Boiler Room
Vastberaden betreedt je groep het ketelhuis van een grotendeels afgebrande flat, niet wetende welke duistere geheimen er wachten...

Niveau

8 /10

Capaciteit

Duur

Live Escape - Escape Room
Lab 13
In de jaren 50 werden door de Russen in Lab 13 experimenten gedaan die het daglicht niet konden verdragen...

Niveau

9 /10

Capaciteit

Duur

Escape Room Rotterdam The Safe House
The Safe House
Jullie waren ongevraagd getuige van een brute afrekening in de Rotterdamse onderwereld. In The Safe House ben je veilig...Toch?

Niveau

8 /10

Capaciteit

Duur

De reviews

Wat zeggen onze klanten over Live Escape

10 /10
Fantastisch!

Beste escaperoom doe ik tot nu toe gedaan heb!

- Marco
10 /10
Wat spannend!

Goede kamers en leuk personeel. Aanrader!!!

- Jimmy
10 /10
Wow!

Quite an amazing and thrilling experience that really raises your blood and stress levels. We had the safe house, the storyline is that in anticipation of the trail where you are the most important witnesses, you are temporarily housed in a Safe House in a secret location because that is safe ... right? Overall I and my group had a great time and were nevertheless very pleased with liveliness and difficulty of the whole.

- Tyson
10 /10
Net niet gehaald

Was erg leuk en spannend, helaas net niet gehaald! Er zijn vier kamers, dus ik kom zeker nog een keer terug met een groep vrienden om de anderen te proberen.

- Kylian

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt

Word ik echt opgesloten?

Ja, je wordt écht opgesloten. Je moet samen met je team aanwijzingen zoeken en puzzels oplossen om weer te kunnen ontsnappen. Wij zorgen ondertussen voor een adrenaline-kick maar garanderen je dat het geen moment gevaarlijk wordt.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

+

Hoeveel spelers kunnen deelnemen in Rotterdam ?

Iedere escape room in Rotterdam kan met 3 tot 8 personen worden gespeeld. We hebben 4 escape rooms dus groepen tot 32 personen zijn welkom.

+

Wat zijn de prijzen van jullie Escape Rooms in Rotterdam?

Op de pagina van jouw favoriete escape room in Rotterdam vind je een compleet overzicht van de kosten. De kosten per persoon worden lager als de groepsgrootte toeneemt. Het makkelijkste is om even op reserveren te klikken. Zo zie je precies wat de kosten zullen zijn om de door jullie gewenste tijd en dag.

+

Hoe laat moet ik aanwezig zijn in Rotterdam ?

We zien graag dat je minimaal 10 minuten voor het begin van je spel binnen bent zodat je het volledige uur in de escape room kan zijn. In onze wachtruimte kun je gezellig zitten, kijken, praten, puzzelen en iets drinken aan de bar.

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

+

Hebben jullie ook arrangementen met diner?

Zeker! Live Escape Rotterdam zit midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Speciaal voor jou hebben we leuke arrangementen samengesteld waarbij je eerst onze escape rooms speelt en erna ontvangen wordt in een gezellig restaurant, letterlijk aan de overkant van de straat.

Bekijk onze arrangementen voor meer informatie!

+

Waar zitten jullie precies in Rotterdam?

Live Escape is gevestigd aan de Westblaak 13 te Rotterdam. Midden in het centrum dus, op 200 meter van Metrostation Beurs, maar ook met de auto is het goed te doen. Je parkeert op ongeveer 300 meter afstand in een beveiligde parkeergarage.

Meer vragen? Neem gerust even contact op!

+

Wat zijn de openingstijden van Live Escape Rotterdam?

Op onze vestiging in Rotterdam kun je 7 dagen per week tussen 10.00 en 23.15 terecht voor het spelen van escape rooms.

+

Zijn de kamers geschikt om in rolstoel te bezoeken?

Helaas niet, dat hadden we liever anders gehad maar ons pand is verdeeld in een entree op de begane grond, een ontvangsruimte op de eerste verdieping en de escape rooms in de kelders.

Als de rolstoelgebruiker een trap naar beneden gedragen kan worden is LAB13 mogelijk, dat is al vaker gedaan. De andere spellen helaas niet.

NB. Onze toiletten zijn op de eerste etage.

+