DE MEEST GEBOEKTE ESCAPE ROOM VAN ROTTERDAM

Kraak jij onze vier waanzinnige escape rooms in Rotterdam en ontsnap je in 1 uur…?

Live Escape

ROTTERDAM

Live Escape Rotterdam biedt vier spectaculaire zinnenprikkelende escape rooms, midden in het bruisende centrum van Rotterdam.

Binnenlopen is altijd mogelijk, iedereen is welkom, eventueel alleen voor een kop koffie… maar als je een van de kamers wilt spelen raden we aan om te reserveren!

Het boeken van de escape room “The Safe House”, “LAB 13”, “The Boilerroom” en “Room 1409” bij Live Escape Rotterdam is mogelijk, elk voor groepen van 3 t/m 8 personen!

Onze escape rooms in Rotterdam zijn 7 daqen per week geopend van 10:00 tot 23:15 en hebben een grote gezellige ontvangstruimte. Dus ook grotere groepen zijn welkom!

play

Escape Room Rotterdam – Live Escape is the place to be!

Werken als een team en met elkaar communiceren zijn de enige manieren om de overwinning te behalen in onze Rotterdam Escape room. Ze kunnen een fantastische ijsbreker zijn op dates, een leuke tijd met je maten of een moment om contact te maken met je familie rond de feestdagen. Onze Escaperoom Rotterdam heeft iedereen iets te bieden, ook voor kinderen van alle leeftijden.

Escape rooms zijn een fantastische vorm van amusement, ze dompelen je onder in allerlei spannende scènes en situaties waarin je raadsels moet oplossen en fysieke opdrachten moet vervullen om uit de kamer te ontsnappen.

De verschillende escape rooms in Rotterdam bij Live Escape

Onze Escape Rooms, gevestigd in Rotterdam, bestaan uit vier spectaculair ingerichte kamers, elk met een eigen thema en een geheel eigen sfeer. Je hebt 60 minuten om met je collega's, vrienden, of familieleden de kamer te verlaten... of de gevolgen onder ogen te zien! De ervaringen die onze Escape rooms Rotterdam bieden zijn educatief, cognitief, en leerzaam van aard; ze bieden een spelervaring zoals geen ander. Ze geven je een educatief verrijkende ervaring én een leuke middag of avond! Weet jij al wie je uitnodigt voor een van onze escape rooms?

Escape rooms zijn te vergelijken met videospelletjes, maar dan in het echt!

Ze zijn niet alleen vermakelijk, maar ze helpen ook bij de ontwikkeling van communicatie en probleemoplossend vermogen. Net als games! Er is geen betere plek te bedenken voor iemand die van videospelletjes houdt dan een escape room in Rotterdam. Een escape room is in alle opzichten identiek aan een echt videospel. Er is veel anticipatie, veel druk, en je moet een raadsel oplossen. Je weet nooit wat er daarna voor je zal verschijnen.

 

RESERVEREN

 

Beoordelingen

Mark Wildemans
Mark Wildemans
02/06/2022
Fantastische ervaring in de LAB13 escape-room van Live Escape. Vooral goed te doen met een grotere groep (tot 8 personen) . We hebben erg genoten.
Kiymet Dogan
Kiymet Dogan
30/05/2022
Wij hebben de escape room voor een vrijgezellenfeest geboekt. Wij mochten de kamer versieren en zijn super goed en vriendelijk te woord gestaan door Mark. Mark heeft ons zelfs geholpen met het versieren van de kamer. Heel goed service hebben ze! Het is zeker een aanrader.
Firat Durmaz
Firat Durmaz
30/05/2022
👍👍👍🤙
Romy van Setten
Romy van Setten
29/05/2022
Ik heb samen met 3 vriendinnen de safe house gedaan. Toen we binnenkwamen in the safe house waren we eigenlijk al verbaasd hoe mooi het was! Het verhaal van tevoren klopte goed met de puzzels in de escape room en we hebben ook een paar keer met z’n 4en in een hoekje gegild haha. De escape room was heel vet en als je bezig bent zou je bijna denken dat je er echt in zit! De meid die de uitleg gaf was ook erg leuk! Niks op aan te merken dus!!😊
0 .o
0 .o
28/05/2022
Aangenaam personeel, leuk en uitdagende escape room! Echt een aanrader!
John van der Lely
John van der Lely
27/05/2022
😀
ItsMrJActual
ItsMrJActual
26/05/2022
Super leuke escape room! We hebben zelf gekozen voor Lab13 en werden even flink bang gemaakt vooraf en tussendoor. Top personeel ook! Bedankt voor de onwijs leuke Mart & Marit

In onze Escape Rooms moet iedereen samenwerken om de missie te volbrengen

Bedrijven weten al lang dat escape rooms een gunstige invloed kunnen hebben op de groepsdynamiek van hun werknemers. Wat teamwork betreft verschillen gezinnen, vrienden en families niet veel van andere organisaties, want dezelfde capaciteiten en competenties zijn nodig om de sfeer erin te houden. Escape rooms zijn een van de weinige vrijetijdsbestedingen waarbij je een gevoel van voldoening kunt krijgen door als groep samen te werken.

Voor onze Rotterdam escape room is echte samenwerking nodig, waarbij iedereen op een communicatieve manier moet samenwerken om de raadsels en puzzels op te lossen. Behalve dat dit de familieband versterkt, is het ook heel erg leuk! Er zijn haast geen woorden voor de spanning die het samen met je ouders nadenken over moeilijke problemen teweegbrengt. Om hen vervolgens ook nog eens te kunnen laten zien hoe briljant hun kinderen toch zijn als jij het antwoord eerder ontdekt hebt dan zij!

Reserveer nu!

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt

Word ik echt opgesloten?

Ja, je wordt écht opgesloten. Je moet samen met je team aanwijzingen zoeken en puzzels oplossen om weer te kunnen ontsnappen. Wij zorgen ondertussen voor een adrenaline-kick maar garanderen je dat het geen moment gevaarlijk wordt.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Moet ik reserveren of kan ik ook gewoon binnen lopen?

Als we open zijn kun je inderdaad gewoon ‘binnen lopen’, onze ontvangstruimte heeft uitzicht op de Westblaak en we serveren Nespresso koffie. Als je wilt spelen adviseren we om online te reserveren, het is vrijwel altijd druk en we zouden het jammer vinden als we jullie alleen koffie en geen geweldige ervaring kunnen aanbieden!

Wat zijn de prijzen van jullie Escape Rooms in Rotterdam?

Op de pagina van jouw favoriete escape room in Rotterdam vind je een compleet overzicht van de kosten. De kosten per persoon worden lager als de groepsgrootte toeneemt. Het makkelijkste is om even op reserveren te klikken. Zo zie je precies wat de kosten zullen zijn om de door jullie gewenste tijd en dag.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn in Rotterdam?

We zien graag dat je minimaal 10 minuten voor het begin van je spel binnen bent zodat je het volledige uur in de escape room kan zijn. In onze wachtruimte kun je gezellig zitten, kijken, praten, puzzelen en iets drinken aan de bar.

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hebben jullie ook arrangementen met diner?

Zeker! Live Escape Rotterdam zit midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Speciaal voor jou hebben we leuke arrangementen samengesteld waarbij je eerst onze escape rooms speelt en erna ontvangen wordt in een gezellig restaurant, letterlijk aan de overkant van de straat.

Bekijk onze arrangementen voor meer informatie!

Waar zitten jullie precies in Rotterdam?

Live Escape is gevestigd aan de Westblaak 13 te Rotterdam. Midden in het centrum dus, op 200 meter van Metrostation Beurs, maar ook met de auto is het goed te doen. Je parkeert op ongeveer 300 meter afstand in een beveiligde parkeergarage.

Meer vragen? Neem gerust even contact op!

Wat zijn de openingstijden van Live Escape Rotterdam?

Op onze vestiging in Rotterdam kun je 7 dagen per week tussen 10.00 en 23.45 terecht voor het spelen van escape rooms.

Zijn de kamers geschikt om in rolstoel te bezoeken?

Helaas niet, dat hadden we liever anders gehad maar ons pand is verdeeld in een entree op de begane grond, een ontvangsruimte op de eerste verdieping en de escape rooms in de kelders.

Als de rolstoelgebruiker een trap naar beneden gedragen kan worden is LAB13 mogelijk, dat is al vaker gedaan. De andere spellen helaas niet.

NB. Onze toiletten zijn op de eerste etage.

Hoeveel spelers kunnen deelnemen in Rotterdam ?

Iedere escape room in Rotterdam kan met 3 tot 8 personen worden gespeeld. We hebben 4 escape rooms dus groepen tot 32 personen zijn welkom.

Onze Escaperoom in Rotterdam is ook een geschikt bedrijfsuitje

Personeelsafdelingen zouden onze escape room in Rotterdam overwegen als een middel om op kantoor meer samenhangende teams te vormen die ook bij thuiswerk productief kunnen samenwerken. Ze bieden niet alleen een leuke activiteit die vol mysterie zit, maar ook uitstekende kansen voor teambuilding en het verhogen van de betrokkenheid van de deelnemers. Natuurlijk zijn onze escape rooms in Amersfoort ook geschikt om een leuk bedrijfsuitje te beleven!

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam