GOEDKOPE UITJES ROTTERDAM

Kraak jij onze vier waanzinnige escape rooms in Rotterdam en ontsnap je in 1 uur…?

Live Escape Rotterdam

GOEDKOPE UITJES ROTTERDAM

Er zijn veel verschillende goedkope uitjes in Rotterdam die je kunt doen met onder andere vrienden, familie of collega’s. Een escape room is daar één van! Dit is niet alleen heel leuk om te doen, maar het is ook nog eens uitdagend en gezellig. De escape rooms van Live Escape kun je met 3 tot 8 personen doen. Daarbij kun je ook nog eens kiezen tussen vier verschillende kamers!

Bij een escape room weet je van tevoren nooit precies wat je kunt verwachten. Dit is wat het zo uitdagend maakt. Voor we je de kamer in sturen, nemen we je mee in het verhaal van deze specifieke kamer. Elke escape room heeft namelijk een eigen verhaal en een eigen oplossing. Wij geven je precies 60 minuten om uit onze escaperoom te ontsnappen. Wat je hier precies voor moet doen, ontdek je vanzelf samen met je groep wanneer je de escape room binnenstapt.

play

Dit is wat je kunt verwachten van goedkope uitjes Rotterdam

Wat je precies kunt verwachten tijdens onze escape rooms kunnen we natuurlijk niet verklappen. Wat we wel kunnen vertellen is dat je alleen zult ontsnappen door een heldere communicatie en een goede samenwerking. Bij Live Escape hebben we vier kamers met elk een uniek verhaal. Zo kun je gerust vaker terugkomen voor een goedkoop uitje in Rotterdam.

In de escape room wordt gebruik gemaakt van verschillende raadsels, puzzels en opdrachten die opgelost moeten worden. Hierbij zul je moeten samenwerken om de oplossing te vinden en dat onder een flinke tijdsdruk. De verschillende opdrachten kunnen ook nog eens met elkaar verbonden zijn. Waardoor eerst de ene puzzel opgelost moet worden voor je door kunt naar het volgende raadsel. Om je goed voor te bereiden hebben we per escape room de moeilijkheidsgraad aangegeven. Daag jezelf en je vrienden, familie of collega’s uit om binnen het uur de oplossingen te vinden.

De verschillende escape rooms in Rotterdam bij Live Escape

Onze Escape Rooms, gevestigd in Rotterdam, bestaan uit vier spectaculair ingerichte kamers, elk met een eigen thema en een geheel eigen sfeer. Je hebt 60 minuten om met je collega's, vrienden, of familieleden de kamer te verlaten... of de gevolgen onder ogen te zien! De ervaringen die onze Escape rooms Rotterdam bieden zijn educatief, cognitief, en leerzaam van aard; ze bieden een spelervaring zoals geen ander. Ze geven je een educatief verrijkende ervaring én een leuke middag of avond! Weet jij al wie je uitnodigt voor een van onze escape rooms?

De mogelijkheden van goedkope uitjes Rotterdam

Bij Live Escape begrijpen we dat je op zoek bent naar een leuk en uitdagend uitje in Rotterdam dat toch low budget is. Onze escape room betaal je per persoon en hierbij kun je zelf kiezen met hoeveel personen je gaat. Of je nu met zijn drieën onze escape room in gaat of met zijn achten, succes is nooit gegarandeerd. Succes behaal je enkel door een goede samenwerking. Dit is dan ook de reden dat onze escape rooms goed zijn als teambuilding activiteit of om elkaar te leren kennen.

We hebben vier kamers, genaamd ‘The Safe House’, ‘The Boiler Room’, ‘Room 1409’ en ‘Lab 13’, waarbij elke kamer zijn eigen verhaal heeft. Kijk bijvoorbeeld naar Room 1409. Dit is een kamer in het Skyhotel in Rotterdam en geruchten gaan dat het hier spookt. Wat het ook is, mensen checken nooit meer uit na een nacht in deze hotelkamer. Ga de uitdaging aan en boek Room 1409. Ontdek of jullie het raadsel kunnen oplossen.

 

RESERVEREN

 

Beoordelingen

Gina Paol
Gina Paol
12/02/2023
Goede service en super leuk en spannend
Lucero Puello
Lucero Puello
10/02/2023
Very fun activity to do with your friends !
Hajara Mbareck
Hajara Mbareck
02/02/2023
It was a very good experience. A really good activity to do with your family or friends!
Saskia Hulsbergen
Saskia Hulsbergen
31/01/2023
De escape room zit superleuk in elkaar. We hebben veel moeten puzzelen en schik gehad. Helaas hebben we het net niet gehaald. Maar het was het dubbel en dwars waard. Zeker een aanrader en keer te doen.
Chichi Point
Chichi Point
28/01/2023
We werden supervriendelijk onthaald, uitleg was kort en bondig, je word dan begeleid naar je ruimte en kreeg nog een korte uitleg met spannend verhaal voor je binnengaat. Zoektocht was niet TE ingewikkeld en je kreeg af en toe een hint wanneer de zoektocht wat traag bleek 😅 spannend en leuk thema verhaal, we komen graag terug en zal het zeker aanraden aan omgeving, top!!
Pat Groothedde
Pat Groothedde
25/01/2023
Wat een gave en spannende escaperoom is The Safe House! Top ervaring, mede ook door de goede ontvangst.

In onze Escape Rooms moet iedereen samenwerken om de missie te volbrengen

Bij Live Escape bieden we verschillende kamers aan tegen een vaste prijs per persoon. Wanneer je van maandag tot donderdag met 8 personen komt kost onze escape room €20,- per persoon per kamer. Van vrijdag tot en met zondag betaal je €22,- per persoon. Kom je met minder mensen, dan zal de prijs per persoon hoger worden. Bekijk gelijk de beschikbaarheid per kamer en boek jouw escape room.

Wil je er graag naast de escape room nog wat anders bij doen? Wij bieden ook arrangementen. Hierbij kun je heerlijk dineren voor- of na de escape room. Ook kun je kiezen voor een high-tea of een high-wine arrangement. Zo kun je jouw middag compleet maken, door te ontspannen na de inspanningen van de escape room.

Ben je benieuwd geworden naar onze escape room en wil je het misschien zelfs als onderdeel van jouw vrijgezellenfeest doen? Boek dan gelijk je low budget uitje in Rotterdam!

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt

Word ik echt opgesloten?

Ja, je wordt écht opgesloten. Je moet samen met je team aanwijzingen zoeken en puzzels oplossen om weer te kunnen ontsnappen. Wij zorgen ondertussen voor een adrenaline-kick maar garanderen je dat het geen moment gevaarlijk wordt.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Moet ik reserveren of kan ik ook gewoon binnen lopen?

Als we open zijn kun je inderdaad gewoon ‘binnen lopen’, onze ontvangstruimte heeft uitzicht op de Westblaak en we serveren Nespresso koffie. Als je wilt spelen adviseren we om online te reserveren, het is vrijwel altijd druk en we zouden het jammer vinden als we jullie alleen koffie en geen geweldige ervaring kunnen aanbieden!

Wat zijn de prijzen van jullie Escape Rooms in Rotterdam?

Op de pagina van jouw favoriete escape room in Rotterdam vind je een compleet overzicht van de kosten. De kosten per persoon worden lager als de groepsgrootte toeneemt. Het makkelijkste is om even op reserveren te klikken. Zo zie je precies wat de kosten zullen zijn om de door jullie gewenste tijd en dag.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn in Rotterdam?

We zien graag dat je minimaal 10 minuten voor het begin van je spel binnen bent zodat je het volledige uur in de escape room kan zijn. In onze wachtruimte kun je gezellig zitten, kijken, praten, puzzelen en iets drinken aan de bar.

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hebben jullie ook arrangementen met diner?

Zeker! Live Escape Rotterdam zit midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Speciaal voor jou hebben we leuke arrangementen samengesteld waarbij je eerst onze escape rooms speelt en erna ontvangen wordt in een gezellig restaurant, letterlijk aan de overkant van de straat.

Bekijk onze arrangementen voor meer informatie!

Waar zitten jullie precies in Rotterdam?

Live Escape is gevestigd aan de Westblaak 13 te Rotterdam. Midden in het centrum dus, op 200 meter van Metrostation Beurs, maar ook met de auto is het goed te doen. Je parkeert op ongeveer 300 meter afstand in een beveiligde parkeergarage.

Meer vragen? Neem gerust even contact op!

Wat zijn de openingstijden van Live Escape Rotterdam?

Op onze vestiging in Rotterdam kun je 7 dagen per week tussen 10.00 en 23.45 terecht voor het spelen van escape rooms.

Zijn de kamers geschikt om in rolstoel te bezoeken?

Helaas niet, dat hadden we liever anders gehad maar ons pand is verdeeld in een entree op de begane grond, een ontvangsruimte op de eerste verdieping en de escape rooms in de kelders.

Als de rolstoelgebruiker een trap naar beneden gedragen kan worden is LAB13 mogelijk, dat is al vaker gedaan. De andere spellen helaas niet.

NB. Onze toiletten zijn op de eerste etage.

Hoeveel spelers kunnen deelnemen in Rotterdam ?

Iedere escape room in Rotterdam kan met 3 tot 8 personen worden gespeeld. We hebben 4 escape rooms dus groepen tot 32 personen zijn welkom.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam