GROEPSUITJE AMERSFOORT

A one hour experience, a lifetime memory

Live Escape Amersfoort

Groepsuitje Amersfoort - Live Escape

Ben je opzoek naar hét groepsuitje in Amersfoort? Boek bij ons een escape room en ontdek hoe jullie als groep omgaan met tijdsdruk. Je bent vast bekend met het concept van een escape room. Je krijgt een achtergrondverhaal te horen en vervolgens stap je een kamer in. Wanneer de deur achter je sluit, is aan jullie de opdracht om hier weer binnen de tijd uit te ontsnappen.

Elke escape room is anders. Zo heeft elke kamer een ander verhaal en een andere oplossing. Deze oplossing wordt natuurlijk niet zomaar gegeven. Je zult jezelf uit de escape room moeten redden door het oplossen van puzzels en raadsels en het uitvoeren van verschillende acties. Bij Live Escape bieden we verschillende escape rooms in Rotterdam, Amersfoort en binnenkort ook in Utrecht waarin we jou uitdagen om binnen de tijd weer te ontsnappen.

play

ZO ZIET ONS GROEPSUITJE AMERSFOORT ERUIT

Een groepsuitje in Amersfoort waarbij je elkaar leert kennen, door gezamenlijk een uitdaging aan te gaan, puzzels en raadsels op te lossen en samen te werken. Dit klinkt toch als het groepsuitje waar je naar op zoek bent? Om binnen de tijd uit een escape room te kunnen ontsnappen is samenwerking misschien wel het belangrijkste.

Je kunt bij ons een escape room doen met 3 tot 8 personen. Meer mensen bij elkaar in een kamer creëert misschien meer chaos, maar ook heb je hier meer mensen bij elkaar die samen de oplossing vinden. Toch kun je met zijn drieën ook uit onze escape rooms ontsnappen. De sleutel tot succes ligt namelijk echt in de communicatie naar elkaar toe en de samenwerking. Een escape room is dan ook een ontzettend goede activiteit om elkaar te leren kennen of als teambuilding activiteit.

Denk je als hechte vriendengroep goed op elkaar te zijn ingespeeld en willen jullie dit testen door een groepsuitje? Neem deel aan een van de escape rooms van Live Escape en kom erachter hoe goed jullie elkaar echt kennen.

KIES JULLIE ESCAPE ROOM IN AMERSFOORT

Live Escape biedt drie fenomenale escape rooms in Amersfoort, ieder met een eigen uniek thema en puzzels die gekraakt moeten worden. Wist je dat wij de meest geboekte escape room van Amersfoort en omstreken zijn?

Hoge verwachtingen voor groepsuitje Amersfoort

Wanneer je vaker een escape room hebt gedaan weet je misschien wat je kunt verwachten. Zo hoor je van tevoren het achtergrondverhaal van de kamer waar je voor gekozen hebt. We raden je namelijk aan van tevoren de escape room te boeken, zodat je zeker weet dat je bij ons terecht kunt op de datum en tijd die jou het beste uitkomt.

Wanneer je bij ons aankomt vertellen we je dus wat zich heeft afgespeeld in de kamer. Hierdoor kunnen jullie je helemaal inleven voor we naar binnen gaan. Zodra jullie de kamer binnenstappen, sluit de deur achter jullie en begint de teller te lopen. Door het oplossen van spellen onthullen zich meer spellen, raadsels en opdrachten. Op een gegeven moment komt de oplossing steeds dichterbij, maar het einde van de tijd ook. Tijdens een escape room ontdek je waar ieders kwaliteiten liggen en hoe iedereen omgaat met tijdsdruk.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Een ideale groepssamenstelling voor groepsactiviteiten Amersfoort

Een escape room als groepsactiviteit in Amersfoort kun je natuurlijk altijd en met iedereen doen. Of je het nu doet met je familie, je vrienden, collega’s of zelfs als kinderfeestje doet. Tijdens een escape room leer je jezelf, maar ook anderen een stuk beter kennen. Toch zijn er voor het oplossen van een escape room verschillende type mensen die terug moeten komen.

Ideaal is er iemand die de leiding pakt, dit is degene die de ideeën omzet in acties. Daarnaast zijn er mensen die stilletjes de meest verrassende oplossingen bedenken, maar ook iemand die nadenkt over de logica en een doelgericht iemand. Daarnaast is het belangrijk om iemand te hebben die elk idee aanhoort en hier een logisch verhaal van kan maken. Ook niet geheel onbelangrijk is iemand die de vrede en de rust bewaart. De tijdsdruk en verschillende meningen kunnen zomaar uitlopen op een discussie. Dit wil je natuurlijk niet in deze situatie.

Of je nu wel of niet de tijd hebt gehaald, na een escape room kun je terugkijken op een ontzettend grappige en leerzame ervaring bij ons van Live Escape. Bekijk ook de rest van onze evenementen!

 

RESERVEREN

 

Beoordelingen

Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
Ricardo Stofbergen
Ricardo Stofbergen
16/03/2024
Very fun rooms
Jeroen Hardon
Jeroen Hardon
14/03/2024
The people who work there are very friendly, and the Escape rooms themselves are well made!
Chris Butler
Chris Butler
14/03/2024
Very enjoyable. Really challenging. Well worth the money.
sven javier
sven javier
10/03/2024
Vanaf het moment dat we arriveerden op de locatie, werden we hartelijk verwelkomd door een vriendelijke dame. De manier waarop ze het verhaal van de escape room bracht, was echt fantastisch en gaf een heerlijk griezelige sfeer, waarbij ik echt dacht: "Waauuuwww". De ervaring in kamer 1409 was buitengewoon plezierig en ik zou het ten zeerste aanraden aan iedereen die het wil proberen.
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Word ik echt opgesloten in een escape room?

Reken maar van yes! Dat is het hele idee van een escape room. Je wordt opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door in 60 minuten tijd puzzels en raadsels op te lossen, terwijl wij ondertussen zorgen voor adrenaline-kick’s. Natuurlijk garanderen we je wel dat je altijd veilig bent in onze escape rooms.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Hoeveel escape rooms heeft Live Escape?

Intussen zijn het er alweer 8! Op onze vestiging in Rotterdam kun je 4 escape rooms spelen en op onze vestiging in Amersfoort hebben we ook 4 escape rooms in de aanbieding. Iedere escape room heeft zijn geheel eigen thema, karakter en mysteriën.

Wat kost het spelen van een escape room?

Je kunt bij Live Escape al vanaf 18 Euro per persoon een escape room spelen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de dag en het tijdstip. Doordeweeks of in de ochtend is bijvoorbeeld goedkoper dan in het weekend. Precies weten wat het voor jou kost? Check de reserveringstool even! Kun je gelijk boeken als je er klaar voor bent.

Met hoeveel personen kunnen we een escape room spelen?

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3-8 personen. In totaal hebben we 8 escape rooms, verdeeld over de vestigingen Rotterdam (4) en Amersfoort (4).

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hoe kan ik een escape room annuleren?

We kunnen je escape room reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren? Dan verzoeken we je vriendelijk om even te bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=.

Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voldaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Kunnen we voor of na de escape room ook wat eten en drinken?

Sure! We hebben op onze vestigingen in Rotterdam en Amersfoort gezellige wachtruimtes met een bar waar je lekker wat kunt drinken en eten. Wist je trouwens dat we ook arrangementen aanbieden? Navigeer naar de vestiging van keuze (Rotterdam of Amersfoort) en bekijk de mogelijkheden per locatie.

Zijn escape rooms een leuk bedrijfsuitje?

Reken maar! Misschien wel het leukste bedrijfsuitje dat je ooit hebt meegemaakt, al zeggen we het zelf. Escape rooms zijn spannend, je leert je collega’s op een heel andere manier kennen, de sfeer in je bedrijfsuitje zit er vanaf de eerste minuut direct in en tegelijk moet je samenwerken met je collega’s om te ontsnappen in 60 minuten…

Wist je trouwens dat we ook arrangementen voor bedrijfsuitjes bieden?

Bekijk de opties in Rotterdam
Bekijk de opties in Amersfoort

Zijn escape rooms eng?

Reken maar dat onze escape rooms je een serieuze adrenalinestoot zullen bezorgen (zo niet: af en toe de stuipen op het lijf jagen), maar echt heel eng zijn ze ook weer niet hoor. Het moet wel bovenal heel erg leuk blijven, voor jong en oud. Het is een spelletje!

En hoewel je echt opgesloten zit in onze escape rooms, houden onze medewerkers je iedere minuut van het uur speeltijd in de gaten. Dat is wellicht een geruststellende gedachte. Bovendien is iedere escape room uitgerust met een stopknop. Zodra je er op drukt stopt het spel direct, gaat het licht aan en openen de deuren.

Waar zijn de escape rooms van Live Escape gevestigd?

Wij hebben momenteel een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Amersfoort. Iedere vestiging heeft zijn eigen honderd procent unieke escape rooms.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum