The Wizard School

De leukste escape room van Amersfoort om met het hele gezin of de familie te spelen! Spannend, maar niet TE, en perfect aan te passen op het niveau van de spelers.
Altijd al de nieuwe Harry Potter of Merlijn willen worden? Dat kan in onze Wizard School. Met jouw team ben je op zoek naar de foto’s uit het jaarboek van de school. Ze zijn alleen niet makkelijk te vinden… Waan je met jouw team op Hogwarts en ontsnap uit deze sfeervolle kamer. Dankzij ons unieke concept is deze kamer geschikt voor groepen met kinderen, families of ‘volwassen kinderen’. De kamer is van origine voor volwassenen. Door de magie die heerst in The Wizard School kunnen ook kinderen deze waanzinnig leuke escape room spelen. De moeilijkheidsgraad is dan aangepast.
Moeilijk
  • Aantal spelers
3-8 personen
  • Duur
60 minuten

De reviews

Wat zeggen onze klanten over Live Escape

8 /10
Spannend

De kamer de wizard school is zeker een aanrader. Goed verhaal, mooi decor, spannend (maar niet te), leuke puzzels en raadsel. Geschikt vanaf 8 jaar en ook nog leuk voor volwassenen. Ik zeg doen!

- Karin
10 /10
Super leuk

Super leuke escape room met een aantal Harry Potter elementen!

- Stijn
10 /10
Echt gaaf!

Voor het eerst een Escaperoom gedaan met ons gezin. Het was zo leuk! Helemaal onbevangen en onwetend zo'n kamer in gaan en door samenwerken en leuke puzzeltjes oplossen binnen de tijd klaar zijn! Echt gaaf!
En ook het thema van Harry Potter was erg leuk!

- Marielle
9 /10
Volwassenen en kinderen

Vandaag op tijd ontsnapt uit escape room the wizard school. We waren met 3 volwassenen en 4 kinderen (11,11,13 en 14). Doordat de moeilijkheid van te voren aan te passen is naar de groepssamenstelling, had deze kamer uitdaging voor zowel de volwassenen als de kinderen. Een Aanrader!!!

- Petra

Escape Room Reserveren

Booking System powered by: EscapeAll

Wat kost het?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal PersonenMA - DOVR - ZO & FEESTDAGEN
3 Personen€32€34
4 Personen€28€30
5 Personen€24€26
6 Personen€20€22
7 Personen€19€21
8 Personen€18€20

Zij zijn ontsnapt

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Veelgestelde Vragen

Neem contact op als je meer vragen hebt

Is The Wizzard School ook in het engels te spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke  voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

+