WAT TE DOEN IN AMERSFOORT?

A one hour experience, a lifetime memory

Live Escape Amersfoort

Wat kun je doen in Amersfoort? - Live Escape

Vraag je je af wat er te doen is in Amersfoort? Wij hebben het antwoord voor jou! Er zijn ontzettend veel leuke dingen die je kunt doen in en om Amersfoort. Toch is er maar één ding dat leuk, uitdagend en ook nog eens goed is voor teambuilding wanneer je dit als bedrijfsuitje doet; ontsnappen uit een escape room!

Bij Live Escape hebben we maar liefst drie kamers waarin jij al je creativiteit en vindingrijkheid kwijt kunt. Weet jij snel raadsels op te lossen en ben je ook nog eens goed in communiceren, dan zijn onze escape rooms geen probleem voor jou! Het ontsnappen van een escape room is een uitdaging. Dit komt door het achtergrondverhaal dat eraan vastzit, maar ook de tijdsdruk en de samenwerking spelen hierin een rol. Naast uitdagend is het natuurlijk ook ontzettend leuk. Je leert elkaar goed kennen en je leert alle middelen te gebruiken. Ben je nog niet overtuigd? Lees snel verder wat we je allemaal kunnen bieden.

play

Wat te doen in Amersfoort met een uitdaging?

Je kent het concept van een escape room vast wel. Voordat je de kamer binnengaat krijg je het achtergrondverhaal te horen. Er is iets aan de hand met de kamer, iets wat jij moet oplossen of aan moet ontsnappen. Dit verhaal geeft je meer context wanneer je de kamer instapt. Hoewel het misschien maar een verhaal is, heeft het veel links met de kamer. Belangrijk is dan ook dat je goed oplet. Wanneer je de kamer binnenstapt, bevind je je in een hele andere wereld. Nu is het aan jullie.

In de kamer zijn verschillende spellen, raadsels en opdrachten te vinden. Deze staan vaak in verbinding met elkaar, waardoor je niet alles tegelijk kunt oplossen. Door een goede samenwerking kun je ervoor zorgen dat iedereen zijn krachten benut in het oplossen van de verschillende opdrachten. Door de verschillende verbindingen tussen de spellen is goede communicatie ook ontzettend belangrijk.

Wil je weten wat er te doen is in Amersfoort met een kind? Bekijk onze verschillende escape rooms en arrangementen en maak er een dagje uit van.

KIES JULLIE ESCAPE ROOM IN AMERSFOORT

Live Escape biedt drie fenomenale escape rooms in Amersfoort, ieder met een eigen uniek thema en puzzels die gekraakt moeten worden. Wist je dat wij de meest geboekte escape room van Amersfoort en omstreken zijn?

De mogelijkheden van activiteiten Amersfoort

Bij Live Escape bieden we veel verschillende mogelijkheden als het gaat om uitjes in Amersfoort. Zo hebben we alleen al drie verschillende kamers. Deze kun je met 3 tot 8 personen spelen, waarbij je zelf kunt bepalen met hoeveel personen je de uitdaging aan wilt gaan. Meer mensen betekent namelijk niet altijd meer oplossingen. Dit ligt echt aan de samenwerking die plaatsvindt.

De verschillende kamers die we hebben zijn ‘Theft at the Morgue’, ‘The Wizard School’ en ‘Cabin 666’. De naam van de kamers verraadt al een beetje het verhaal dat zich achter de deuren afspeelt. Wanneer je besluit om een escape room te doen bij ons, maak je van tevoren de keuze welke escape room je in Amersfoort graag wilt doen. Zo geven we al een deel van het verhaal prijs en kun je de moeilijkheidsgraad zien.

Wil je liever meer dan alleen een escape room doen? Bij Live Escape bieden we ook verschillende arrangementen aan. Zo kun je bijvoorbeeld een high-wine erbij boeken, een cursus of een etentje.

Reserveer nu!

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Waarom uitjes in Amersfoort goed voor je zijn

Er zijn verschillende dingen wat je kunt doen in omgeving Amersfoort, waaronder onze escape room. Het ontsnappen uit een escape room is ontzettend goed voor je. Zo geeft het je ruimte om beter te leren communiceren en samen te werken. Vaak neemt één iemand de leiding op zich. De rest leert dan ook om hier goed mee om te gaan.

Naast samenwerking skills leer je ook jezelf kennen. Hoe reageer je zelf onder druk en hoe creatief of praktisch ben jij als het aankomt op spellen en raadsels oplossen. Dit is waar je achter komt zodra je een escape room binnenstapt.

RESERVEREN

 

Beoordelingen

jerginio
jerginio
17/10/2023
Beste escape room van Rotterdam Goed oplosbare puzzels Goede jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthousiast personeel, leuke, uitdagende kamers met interessante storytelling, en een top ligging!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Geweldige escaperoom ontsnapt net 4 seconden over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper leuk
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Met onze vriendengroep de boilerroom gedaan, was erg leuk! Ontvangst was gastvrij en de uitleg riep precies het tikkie spanning op dat erbij hoort 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was echt een leuke ervaring om te doen zelf al met drie mensen. Ook wel een beetje spannend.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Geweldige avond gehad, met Levi als geweldige host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Gaaf om een x te doen, was de eerste x
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Word ik echt opgesloten in een escape room?

Reken maar van yes! Dat is het hele idee van een escape room. Je wordt opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door in 60 minuten tijd puzzels en raadsels op te lossen, terwijl wij ondertussen zorgen voor adrenaline-kick’s. Natuurlijk garanderen we je wel dat je altijd veilig bent in onze escape rooms.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Hoeveel escape rooms heeft Live Escape?

Intussen zijn het er alweer 8! Op onze vestiging in Rotterdam kun je 4 escape rooms spelen en op onze vestiging in Amersfoort hebben we ook 4 escape rooms in de aanbieding. Iedere escape room heeft zijn geheel eigen thema, karakter en mysteriën.

Wat kost het spelen van een escape room?

Je kunt bij Live Escape al vanaf 18 Euro per persoon een escape room spelen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de dag en het tijdstip. Doordeweeks of in de ochtend is bijvoorbeeld goedkoper dan in het weekend. Precies weten wat het voor jou kost? Check de reserveringstool even! Kun je gelijk boeken als je er klaar voor bent.

Met hoeveel personen kunnen we een escape room spelen?

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3-8 personen. In totaal hebben we 8 escape rooms, verdeeld over de vestigingen Rotterdam (4) en Amersfoort (4).

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hoe kan ik een escape room annuleren?

We kunnen je escape room reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren? Dan verzoeken we je vriendelijk om even te bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=.

Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voldaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Kunnen we voor of na de escape room ook wat eten en drinken?

Sure! We hebben op onze vestigingen in Rotterdam en Amersfoort gezellige wachtruimtes met een bar waar je lekker wat kunt drinken en eten. Wist je trouwens dat we ook arrangementen aanbieden? Navigeer naar de vestiging van keuze (Rotterdam of Amersfoort) en bekijk de mogelijkheden per locatie.

Zijn escape rooms een leuk bedrijfsuitje?

Reken maar! Misschien wel het leukste bedrijfsuitje dat je ooit hebt meegemaakt, al zeggen we het zelf. Escape rooms zijn spannend, je leert je collega’s op een heel andere manier kennen, de sfeer in je bedrijfsuitje zit er vanaf de eerste minuut direct in en tegelijk moet je samenwerken met je collega’s om te ontsnappen in 60 minuten…

Wist je trouwens dat we ook arrangementen voor bedrijfsuitjes bieden?

Bekijk de opties in Rotterdam
Bekijk de opties in Amersfoort

Zijn escape rooms eng?

Reken maar dat onze escape rooms je een serieuze adrenalinestoot zullen bezorgen (zo niet: af en toe de stuipen op het lijf jagen), maar echt heel eng zijn ze ook weer niet hoor. Het moet wel bovenal heel erg leuk blijven, voor jong en oud. Het is een spelletje!

En hoewel je echt opgesloten zit in onze escape rooms, houden onze medewerkers je iedere minuut van het uur speeltijd in de gaten. Dat is wellicht een geruststellende gedachte. Bovendien is iedere escape room uitgerust met een stopknop. Zodra je er op drukt stopt het spel direct, gaat het licht aan en openen de deuren.

Waar zijn de escape rooms van Live Escape gevestigd?

Wij hebben momenteel een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Amersfoort. Iedere vestiging heeft zijn eigen honderd procent unieke escape rooms.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum