EVENEMENTEN AMERSFOORT

A one hour experience, a lifetime memory

Live Escape Amersfoort

Evenementen Amersfoort - Live Escape

Er zijn het hele jaar door verschillende evenementen in Amersfoort waaraan je kunt meedoen. Een evenement wat het hele jaar door beschikbaar is, is onze escape room. Nu denk je misschien een escape room een evenement? Maar dat is het zeker! Het is namelijk veel meer dan een paar puzzels en raadsels oplossen. Bij Live Escape bieden we je een gehele ervaring samen met je vrienden, familie of collega’s.

Ben je nog op zoek naar een leuke uitdaging om aan te gaan als groepsuitje in Amersfoort? Bij ons kun je kiezen uit verschillende escape rooms die je elk met 3 tot 8 personen kunt spelen. Na een korte voorbereiding sluiten we de deur achter jullie en begint de tijd te lopen. Redden jullie het om binnen de 60 minuten weer buiten te staan? Ontdek het nu!

play

HOE WERKEN ONZE EVENEMENTEN AMERSFOORT?

Bij Live Escape gaan we als volgt te werk. De eerste stap is om online te reserveren. Wij raden je aan altijd te reserveren wanneer je een escape room in Amersfoort wilt spelen. Zo weet je zeker dat je terecht kunt op de gewenste datum en tijd. Wanneer je bij ons binnenkomt verwelkomen we je natuurlijk met een kopje koffie. Hierbij leggen we de regels uit en gaan we door naar het achtergrondverhaal. Je kunt bij ons zelfs kiezen voor een escape room als kinderfeestje!

Voordat we kunnen beginnen is het voor jullie natuurlijk belangrijk om te weten dat er momenten voorbij zullen komen waarbij wij zorgen voor verschillende adrenalinekicks. Wel beloven we dat je altijd 100% veilig bent in onze escape rooms. Je wordt elke minuut in de gaten gehouden en wanneer je om welke reden dan ook wilt stoppen, kun je op een knop drukken en gaat de deur open en de lichten aan. Het laatste wat wij met onze escape room willen, is dat je een slechte ervaring hebt.

Bij het achtergrondverhaal vertellen we je meer over de geschiedenis van de kamer, wat zich er heeft afgespeeld en wat je te wachten staat. Ook krijg je hier te horen wat de opdracht is, wat moet je vinden, of wie?

KIES JULLIE ESCAPE ROOM IN AMERSFOORT

Live Escape biedt drie fenomenale escape rooms in Amersfoort, ieder met een eigen uniek thema en puzzels die gekraakt moeten worden. Wist je dat wij de meest geboekte escape room van Amersfoort en omstreken zijn?

Wat kun je verwachten van onze evenementen Amersfoort

Bij Live Escape hebben we drie verschillende kamers in Amersfoort. Van tevoren kun je zelf kiezen welke kamer je graag wilt spelen en waaruit je dus wilt ontsnappen. Wanneer het zover is kom je bij ons aan, vertellen we je de regels en maken we je klaar voor de escape room. Nadat alles duidelijk is en het achtergrondverhaal is verteld, is het tijd om de kamer in te gaan. Zodra de deur sluit gaat jullie tijd in.

In de kamer bevinden zich meerdere spellen, raadsels en opdrachten die jullie samen moeten oplossen. Om uit de escaperoom te kunnen ontsnappen moeten deze allemaal opgelost worden. De enige manier om dit te doen is door goede communicatie en samenwerking te hebben. Een escaperoom dient als goede teambuilding activiteit, maar ook kun je hier je vrienden of familie testen.

img

ZIJ ZIJN ONTSNAPT

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring
Ervaring

Kosten en arrangementen van evenementen Amersfoort

Ons evenement in Amersfoort is aan te vullen met verschillende arrangementen. Zo kun je de escape room aanvullen met een heerlijk etentje. Maar ook kun je kiezen voor een high-tea of een high-wine, of een cursus. Zo maak je van jouw dagje Amersfoort een heel dagje weg.

 

RESERVEREN

 

Beoordelingen

jerginio
jerginio
17/10/2023
Beste escape room van Rotterdam Goed oplosbare puzzels Goede jumpscares
Wessel van Lit
Wessel van Lit
15/10/2023
Enthousiast personeel, leuke, uitdagende kamers met interessante storytelling, en een top ligging!
Raymond Stout
Raymond Stout
14/10/2023
Geweldige escaperoom ontsnapt net 4 seconden over
Melsa Dede
Melsa Dede
13/10/2023
Supper leuk
Martha van Ooijen
Martha van Ooijen
09/10/2023
Met onze vriendengroep de boilerroom gedaan, was erg leuk! Ontvangst was gastvrij en de uitleg riep precies het tikkie spanning op dat erbij hoort 😉
Amy Van der linden
Amy Van der linden
02/10/2023
Was echt een leuke ervaring om te doen zelf al met drie mensen. Ook wel een beetje spannend.
Adil El Haji
Adil El Haji
01/10/2023
Geweldige avond gehad, met Levi als geweldige host!
Chris Dijkstra
Chris Dijkstra
26/09/2023
Gaaf om een x te doen, was de eerste x

Voor een escaperoom kun je bij ons al terecht vanaf €18,- per persoon. Wij baseren onze prijs op het aantal mensen waarmee je de escaperoom komt doen, maar ook de dag en de tijd. Zo is het doordeweeks in de ochtend goedkoper dan wanneer je zaterdagmiddag langskomt. Op die manier bepaal je zelf wanneer en welke escaperoom je graag wilt doen.

Wanneer je er een arrangement bij boekt, verschillen de kosten per arrangement. Bij een arrangement kun je ervan uitgaan dat je na een uur vol inspanningen even lekker kunt ontspannen en jullie ervaringen in de escaperoom kunnen bespreken met elkaar.

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Word ik echt opgesloten in een escape room?

Reken maar van yes! Dat is het hele idee van een escape room. Je wordt opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door in 60 minuten tijd puzzels en raadsels op te lossen, terwijl wij ondertussen zorgen voor adrenaline-kick’s. Natuurlijk garanderen we je wel dat je altijd veilig bent in onze escape rooms.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

Hoeveel escape rooms heeft Live Escape?

Intussen zijn het er alweer 8! Op onze vestiging in Rotterdam kun je 4 escape rooms spelen en op onze vestiging in Amersfoort hebben we ook 4 escape rooms in de aanbieding. Iedere escape room heeft zijn geheel eigen thema, karakter en mysteriën.

Wat kost het spelen van een escape room?

Je kunt bij Live Escape al vanaf 18 Euro per persoon een escape room spelen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de dag en het tijdstip. Doordeweeks of in de ochtend is bijvoorbeeld goedkoper dan in het weekend. Precies weten wat het voor jou kost? Check de reserveringstool even! Kun je gelijk boeken als je er klaar voor bent.

Met hoeveel personen kunnen we een escape room spelen?

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3-8 personen. In totaal hebben we 8 escape rooms, verdeeld over de vestigingen Rotterdam (4) en Amersfoort (4).

Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je eigen tijd af gaat!

Hoe kan ik een escape room annuleren?

We kunnen je escape room reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren, zolang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen van te voren annuleren? Dan verzoeken we je vriendelijk om even te bellen met 085-13 07 411.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing
De annuleringskosten bedragen € 70,= per spel, de speeldatum verplaatsen naar een ander moment binnen 4 weken kan voor € 25,=.

Bij “no-show” zonder voorafgaand overleg en schriftelijke reactie wordt altijd het volledige bedrag in rekening gebracht!

Het aantal spelers is tot op het laatste moment nog te wijzigen zolang aan de minimale en maximale aantallen per spel wordt voldaan. Uitzonderingen hierop zijn arrangementen en vooruit betaalde boekingen.

Kunnen we voor of na de escape room ook wat eten en drinken?

Sure! We hebben op onze vestigingen in Rotterdam en Amersfoort gezellige wachtruimtes met een bar waar je lekker wat kunt drinken en eten. Wist je trouwens dat we ook arrangementen aanbieden? Navigeer naar de vestiging van keuze (Rotterdam of Amersfoort) en bekijk de mogelijkheden per locatie.

Zijn escape rooms een leuk bedrijfsuitje?

Reken maar! Misschien wel het leukste bedrijfsuitje dat je ooit hebt meegemaakt, al zeggen we het zelf. Escape rooms zijn spannend, je leert je collega’s op een heel andere manier kennen, de sfeer in je bedrijfsuitje zit er vanaf de eerste minuut direct in en tegelijk moet je samenwerken met je collega’s om te ontsnappen in 60 minuten…

Wist je trouwens dat we ook arrangementen voor bedrijfsuitjes bieden?

Bekijk de opties in Rotterdam
Bekijk de opties in Amersfoort

Zijn escape rooms eng?

Reken maar dat onze escape rooms je een serieuze adrenalinestoot zullen bezorgen (zo niet: af en toe de stuipen op het lijf jagen), maar echt heel eng zijn ze ook weer niet hoor. Het moet wel bovenal heel erg leuk blijven, voor jong en oud. Het is een spelletje!

En hoewel je echt opgesloten zit in onze escape rooms, houden onze medewerkers je iedere minuut van het uur speeltijd in de gaten. Dat is wellicht een geruststellende gedachte. Bovendien is iedere escape room uitgerust met een stopknop. Zodra je er op drukt stopt het spel direct, gaat het licht aan en openen de deuren.

Waar zijn de escape rooms van Live Escape gevestigd?

Wij hebben momenteel een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Amersfoort. Iedere vestiging heeft zijn eigen honderd procent unieke escape rooms.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort-centrum