Room 1409

De laatste jaren nemen de geruchten over kamer 1409 van het Skyhotel in Rotterdam toe. Spookt het echt? Of is hier iets anders aan de hand…?
De laatste paar jaar worden er steeds vaker gepraat over kamer 1409 van het Skyhotel in Rotterdam. De ene groep mensen denkt dat het er spookt. Weer een andere groep denkt juist dat het rondbazuinen van dit soort verhalen een goedkope publiciteitsstunt is van het hotel. Het schijnt in ieder geval zo te zijn dat de meeste gasten die in deze kamer de nacht doorbrengen nooit meer uitchecken de volgende ochtend…Benieuwd geworden en wil je weten wat er waar is van de geruchten? Boek dan Room 1409! Zullen jullie ooit nog uitchecken? Deze kamer is ook volledig in het Engels te spelen. NB: Deze kamer is ‘moeilijk’ en daardoor wellicht niet aan te raden voor onervaren spelers!
Moeilijk
  • Aantal spelers
3-8 personen
  • Duur
60 minuten

De reviews

Wat zeggen onze klanten over Live Escape

9 /10
Aanrader

Het was superleuk en ook best een beetje eng. De meneer die het organiseert vertelde het leuk en zo eng dus dat je overal van schrok.
We hebben veel gelachen en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Aanrader!

- Sabrina
9 /10
Super gave kamer!

Vandaag hebben we 1409 gespeeld, dit was echt de beste ervaring die we tot nu toe hebben meegemaakt! We hadden nog 4 minuten over, maar phoe wat hebben we gelachen en geschreeuwd! Al met al was dit echt een aanrader als je van iets moeilijks houd.

- Izami
9 /10
Aanrader

Kamers zitten goed in elkaar zowel qua verhaal als qua puzzels. Zeker een aanrader als je al een aantal escaperooms hebt gespeeld

- Suzanne
10 /10
Spanning was om te snijden

Vandaag met groepje van 4 vriendinnen proberen te ontsnappen. De spanning was om te snijden en we waren erg bang ( wat achteraf erg grappig was ) topper!!!!

- Mirjam

Escape Room Reserveren

Booking System powered by: EscapeAll

Zij zijn ontsnapt

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Veelgestelde Vragen over Room 1409

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt

Word ik echt opgesloten in Room 1409?

Wel, niet door Live Escape in ieder geval! Theoretisch kun je het spel op ieder gewenst moment stopzetten met de veiligheidsknoppen die we hebben ingebouwd en deze bizarre hotelkamer verlaten, maar echt harde garanties durven we niet te geven. Er is iets nu eenmaal heel 'vreemds' aan deze hotelkamer... "You can check in, but you can never check out", zo luidt het bekende gerucht in Rotterdam in ieder geval over deze op het eerste oog heel normale hotelkamer.

Reserveer hem eens zouden we zeggen. Als je durft...

+

Waar zit Room 1409 precies in Rotterdam?

Je vindt deze hele gave escape room midden in het centrum van Rotterdam aan de Westblaak 13. Perfect bereikbaar met het O.V. (stopt recht voor de deur) en ook met de auto is onze locatie prima bereikbaar. Op ongeveer 300 meter afstand kun je je auto (tegen betaling) veilig parkeren in de garage.

+

Kan ik na afloop ook gezellig een hapje eten?

Zeker! We hebben een heel gezellige wachtruimte die is ingericht met een bar. We serveren zelf diverse lekkere hapjes. Liever iets uitgebreider? Bekijk dan onze arrangementen eens. We hebben een samenwerking met diverse hele leuke restaurants vlak om de hoek in het centrum van Rotterdam! In 5 minuten loop je vanaf onze locatie naar deze restaurants toe.

+

Is Room 1409 ook in het Engels te spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke  voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

+

Is er een minimum leeftijd?

We hanteren een adviesleeftijd van 16 jaar. Dit is geen harde regel, we hebben gemerkt dat kinderen van 12 jaar het soms geweldig vinden terwijl anderen het wat te spannend vinden.

Vind een kind spannende films leuk? Dan kun je er van uitgaan dat hij/zij onze escape rooms ook spannend en leuk vind.

Andersom is dit ook het geval! Onderschat dit AUB niet!

+