The Boiler Room

Vastberaden betreedt je groep het ketelhuis van een grotendeels afgebrande flat, niet wetende welke duistere geheimen er wachten…
Volgens de laatste aanwijzingen zou Sophie hier binnen moeten zijn. Jullie twijfelen geen seconde en betreden samen vastberaden het ketelhuis van een grotendeels afgebrande flat. Eenmaal ontdek je wat zich allemaal heeft afgespeeld in de flat en dat Sophie niet de eerste is die zomaar spoorloos is verdwenen. Is dit gebouw wel verlaten of…? Gaat het jullie lukken om Sophie te vinden en te ontsnappen voordat jullie gevonden worden? Jullie hebben exact 60 minuten. Anders zal de volgende zoektocht naar jullie worden… ER ZIJN TWEE IDENTIEKE ESCAPE ROOMS Beide escape rooms zijn geschikt voor groepen van 2 tot 4 personen. Als als je beide kamers boekt kun je dus een competitie doen. Ontzettend leuk! Groepen tot 8 personen zijn welkom om dit bizarre avontuur te komen spelen.
Moeilijk
  • Aantal spelers
3-8 personen
  • Duur
60 minuten

De reviews

Wat zeggen onze klanten over Live Escape

No data was found

Escape Room Reserveren

Booking System powered by: EscapeAll

Wat kost het?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal PersonenMA - DOVR - ZO & FEESTDAGEN
3 Personen€32€34
4 Personen€28€30
5 Personen€24€26
6 Personen€20€22
7 Personen€19€21
8 Personen€18€20

Zij zijn ontsnapt

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Veelgestelde vragen over The Boiler Room

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt

Word ik echt opgesloten in The Boiler Room?

Yes. That's the idea! Tegelijk begrijpen we bij Live Escape dat sommigen The Boiler Room behoorlijk spannend kunnen vinden. Misschien iets te... Daarom heeft Live Escape diverse voorzieningen getroffen om ervoor te zorgen dat jullie het spel op ieder gewenst moment kunnen eindigen en de escape room probleemloos kunnen verlaten.

+

Waar zit escape room The Boiler Room precies in Rotterdam?

Midden in het bruisende centrum bij Live Escape aan de Westblaak 13. Met het O.V. stap je recht voor de deur uit en ook met de auto is het prima te doen. Je kunt je auto op 300 meter afstand parkeren in een beveiligde parkeergarage.

Vragen? Neem gerust even contact op!

+

Met hoeveel personen kan ik The Boiler Room spelen?

The Boiler Room is een relatief kleine escape room die zich uitstekend leent voor groepen tot 4 personen. Wist je overigens dat we twee identieke The Boiler Room's in Rotterdam hebben? Heel gaaf, want zo kun je bijvoorbeeld een competitie doen tegen familie, vrienden of collega's.

+

Kan ik na het spelen van The Boiler Room een hapje eten?

Absoluut! Live Escape heeft een heel gezellige wachtruimte met bar. Voor of na je spel kun je heerlijk blijven hangen voor een drankje met hapje, al zijn we in deze tijd wel afhankelijk van de coronamaatregelen natuurlijk.

Liever iets uitgebreider uit eten om je gezellige avondje of uitje helemaal compleet te maken? Bekijk dan zeker onze arrangementen ook eens! We hebben hele leuke partnerships met restaurants op loopafstand van onze escape rooms.

+