Luxe Diner

Live Escape biedt verschillende arrangement mogelijkheden voor verschillende gelegenheden. Of u nu op zoek bent nar een bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest of een verjaardag. Bij Live Escape kan het allemaal.

Over het Arrangement

€75 per persoon incl. Escape Room

Speciaal voor bedrijven (vanaf 10 personen, kleinere groepen in overleg) heeft Live Escape in samenwerking met Hudson Bar & Kitchen (op ± 100 meter afstand) een geweldig aantrekkelijk arrangement voor u samengesteld.
Naast de keuze voor het basis arrangement bieden we ook een luxe arrangement aan. Voor € 75,- pp bieden we u een compleet verzorgde avond met een driegangen menu en een real life adventure in een escape room.

U speelt bij Live Escape de escape room en krijgt zowel vooraf als na afloop een drankje. Vervolgens wordt  u bij restaurant Hudson ontvangen met een welkomstcocktail en is er een grotere, luxere kaart voor een drie gangen menu inclusief twee drankjes.

Luxe dinerarrangement escape room
Luxe dinerarrangement Amersfoort

Veelgestelde Vragen

Alle vragen op een rij. Als u nog meer vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Kunnen wij ook eerst eten en daarna escapen?

Liever niet, we hebben ervaren dat dit eigenlijk niet werkt. De escape rooms hebben vaste starttijden en restaurant Hudson is gewoon te gezellig om ineens op te staan.

+

Waar kan ik reserveren?

Als u een offerte nodig heeft kunt u dit aanvragen via een contactformulier, natuurlijk kunt u ook direct reserveren op de reserveren pagina

+

Escape Room Reserveren

Booking System powered by: EscapeAll

DE REVIEWS

Wat zeggen onze klanten over live escape

10 /10
Gezellig!

Dit was geweldig om een keer met collega's mee te maken, even helemaal uit je comfortzone en daarna lekker eten en drinken. Was echt reuze gezellig!!!

- Ingrid

Zij zijn ontsnapt

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Meer arrangementen

Wijn Workshop Rotterdam
Wijn Workshop
Cocktail workshop Amersfoort
Cocktail Workshop
High Wine Rotterdam
High Wine
High Tea Rotterdam
High Tea
Diner arrangement Amersfoort
Basis Diner