Theft at the Morgue

Bezoek het mortuarium van de heer Lodewijk Ever. De heer Ever is ooit begonnen als bloedraper in een ander mortuarium en heeft wat geheimen…
Bezoek het mortuarium van de heer Lodewijk Ever. De heer Ever werkte kort als bloedraper in een ander mortuarium. Bloedraper wordt gezien als de meest onsmakelijke baan ter wereld, maar hé, iemand moet het doen! Tijdens deze periode kwam Lodewijk er achter dat er goed geld te verdienen viel in de mortuarium-business. Niet zo zeer als bloedraper, maar meer door de illegale handel in organen… Om zijn zaak te laten groeien is hij een eigen mortuarium begonnen in Amersfoort. Zonder kennis van zaken kan dit maar een ding betekenen; een grote chaos. Lukt het jouw team om de gestolen organen terug te vinden voor de heer Ever terug is…?
Moeilijk
  • Aantal spelers
3-8 personen
  • Duur
60 minuten

De reviews

Wat zeggen onze klanten over Live Escape

10 /10
Thrilling !

What a great experience ! Thrilling !

- Jul
9 /10
Super ervaring

Heb nu al twee keer een kamer gespeeld bij deze rooms in Amersfoort en het was weer een super ervaring. De kamers zijn technisch echt goed in elkaar gezet, hebben coole effecten en erg uitdagende puzzels!! Het personeel is ook erg vriendelijk en geeft goede uitleg!

- Regina
10 /10
Superleuk

The morgue was superleuk! Redelijk moeilijke puzzels en een algehele creepy enge vibe zorgen voor een goede escaperoomervaring!

- Sophie
10 /10
Top locatie

Allereerst is het een top locatie, het ligt in het centrum en is makkelijk te bereiken. De kamers zijn leuk en origineel. Het personeel is erg aardig, maar daarnaast ook professioneel. Ik zal hier zeker nog een keer terug komen, top ervaring!

- Silke

Escape Room Reserveren

Booking System powered by: EscapeAll

Wat kost het?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal PersonenMA - DOVR - ZO & FEESTDAGEN
3 Personen€32€34
4 Personen€28€30
5 Personen€24€26
6 Personen€20€22
7 Personen€19€21
8 Personen€18€20

Zij zijn ontsnapt

Deze groepen zijn de uitdaging aangegaan en wisten te ontsnappen! Lukt het jou ook ?

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je meer informatie over deze bloedstollende escape room in Amersfoort. Neem contact op als je meer vragen hebt

Word ik echt opgesloten in dhr Ever's mortuarium?

Reken maar! En je kunt er maar beter voor zorgen dat je de puzzels binnen 60 minuten hebt opgelost, want Lodewijk Ever is na een ommetje weer onderweg naar jullie locatie en hij zal niet blij zijn als hij erachter komt dat jullie zijn geheimpjes hebben ontdekt...

Hoe spannend en gruwelijk realistisch de ervaring ook is, natuurlijk is en blijft het wel een spel. Het team van Live Escape Amersfoort houdt jullie per minuut in de gaten en bovendien is er ook een paniekknop in de ruimte waarmee de lichten aangaan en de deuren openen.

+

Hoe spannend is deze escape room precies?

Dat is een relatieve vraag. Het antwoord hangt af van hoeveel spanning jij kunt verdragen. Wel willen we kwijt dat dit een van de spannendste escape rooms van Amersfoort en omstreken is. Je hart zal beslist een paar keer wat sneller gaan kloppen...

+

Hoe reserveer ik Theft at the Morgue in Amersfoort?

Reserveren maar!

+

Waar is deze escape room precies in Amersfoort?

Live Escape Amersfoort is gevestigd aan de Groningerstraat 176 te Amersfoort. Wij zijn uitstekend bereikbaar per OV en auto.

+

Wat kost het om deze escape room te spelen?

Dat kan al vanaf 18,00 Euro per uur. Onze prijzen hangen af van de dag en het tijdstip waarop jij en je vrienden onze escape rooms willen komen spelen. Je komt het snelst achter de prijs door even op reserveren te klikken en zo direct te bekijken wat deze escape room kost.

+

Met hoeveel personen kan ik deze escape room spelen?

Je kunt Escape at the Morgue spelen met 3-8 spelers tegelijk. Wil je met een grotere groep komen? Geen probleem. We hebben liefst 3 escape rooms in Amersfoort. Dus ook voor grotere groepen hebben we een waanzinnig leuk uitje in de aanbieding.

+

Kan ik deze kamer ook in het Engels spelen?

Over enkele weken is ook The Morgue in het Engels te spelen.

Al onze andere kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke  voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

+