FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wat kost het?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal PersonenMA - DOVR - ZO & FEESTDAGEN
3 Personen€32€34
4 Personen€28€30
5 Personen€24€26
6 Personen€20€22
7 Personen€19€21
8 Personen€18€20

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk een overzicht van de meest gestelde vragen. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Word ik echt opgesloten ?

Ja, je wordt écht opgesloten. Je moet samen met je team aanwijzingen zoeken en puzzels oplossen om weer te kunnen ontsnappen. Wij zorgen ondertussen voor een adrenaline-kick maar garanderen je dat het geen moment gevaarlijk wordt.

Het gehele uur word je van minuut tot minuut in de gaten gehouden door onze staf, als je om wat voor reden dan ook zou willen stoppen kunnen zij met letterlijk één druk op de knop zorgen dat alle deuren openen en alle verlichting aan gaat.

+

Zijn jullie escape rooms eng?

Oh yes... Je hart zal af en toe beslist even sneller kloppen, maar ons doel is dat je een fantastische ervaring hebt, dus ja, maar niet té eng…Als je het idee van een escape room heel erg spannend vindt dan kun je altijd even contact met ons opnemen voor iets meer uitleg. Samen kiezen we dan de escape room die perfect bij je past zonder je de stuipen op het lijf te jagen.

+

Zijn escape rooms ook een leuk bedrijfsuitje?

Nou en of! Niet alleen is het supergezellig om vooraf en na afloop te borrelen bij ons in de bar, ook zal je echt met je collega's moeten samenwerken om te ontsnappen aan de duistere kanten van onze bloedstollende escape rooms. Een mooie oefening in teamwork dus! Op deze pagina lees je meer over onze escape rooms als bedrijfsuitje in Rotterdam.

Wist je trouwens dat we ook diverse arrangementen bieden?

+

Wat kosten jullie escape rooms in Rotterdam?

Onze escape rooms kosten tussen de € 18,= en € 34,= per persoon, afhankelijk van met hoeveel personen je komt en op welke dag dit is. Voor een compleet en actueel overzicht kun je hier klikken en desgewenst gelijk reserveren.

+

Kunnen we ook gezellig wat eten en drinken bij Live Escape Rotterdam?

Jazeker! We hebben een supergezellige wachtruimte met bar waar je met je familie, vrienden of collega's kunt genieten van een drankje, vooraf en achteraf aan je bezoek aan de escape room. Dat kan zo uitgebreid of simpel als je zelf wilt. Je kunt gewoon een bittergarnituur aan de bar bestellen, maar ook gebruik maken van onze heerlijke arrangementen.
Deze verzorgen we samen met Hudson Bar & Kitchen aan de overkant van de straat, reserveren is noodzakelijk.

+

Waar zit Live Escape precies in Rotterdam?

Aan de Westblaak 13, dat is echt in het centrum! Op wandelafstand van Horeca, de Lijnbaan, de Koopgoot, de Markthal etc etc.

Vlakbij zijn verschillende parkeergarages en de Metro (Beurs) is op 200 meter afstand. Kies voor uitgang Westblaak want station Beurs is op zich al een puzzel!!!

+

Kan ik met Openbaar Vervoer komen?

De metro (Beurs) stopt op 200 meter afstand. Kies voor uitgang Westblaak want station Beurs is op zich al een puzzel!!!

+

Ik heb voor ons uitje een offerte nodig, kan dat?

Natuurlijk! Als u dit telefonisch of via het contactformulier aanvraagt zorgen we voor een nette en vooral gedetailleerde offerte. Vermeld aub het aantal personen, eventueel arrangement voorkeur en indien al bekend de datum van uw uitje in uw aanvraag.

+

Is er een minimum leeftijd?

We hanteren een adviesleeftijd van 16 jaar. Dit is geen harde regel, we hebben gemerkt dat kinderen van 12 jaar het soms geweldig vinden terwijl anderen het wat te spannend vinden.

Vind een kind spannende films leuk? Dan kun je er van uitgaan dat hij/zij onze escape rooms ook spannend en leuk vind.

Andersom is dit ook het geval! Onderschat dit AUB niet!

+

Zijn alle kamers even moeilijk?

Zelf zijn we van mening dat onze nieuwste kamer, Room 1409, de moeilijkste kamer is. Deze raden we dan ook niet aan als onze gasten voor de eerste keer een escape room spelen, wat ervaring is voor Room 1409 eigenlijk wel noodzakelijk.

+

Kunnen we ook in het Engels spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke  voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

+

DE ESCAPE ROOMS

Weet jij binnen 60 minuten de puzzels te kraken en te ontsnappen uit onze escape rooms?

Onze vier escape rooms in Rotterdam zijn gebaseerd op verschillende thema’s en staan garant voor een ervaring die je niet snel vergeet!

Arrangementen

Combineer een escape room ervaring met een diner of een high tea en maak je gezellige uitje compleet!

Het leukste bedrijfsuitje

Onze escape rooms zijn heel geschikt voor teambuilding of als gezellig bedrijfsuitjes. Weten jouw collega’s alle puzzels te ontcijferen? Welke collega is het meest dapper en wie blijkt de snelste denker te zijn?