FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wat kost het?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal PersonenMA - DOVR - ZO & FEESTDAGEN
3 Personen€32€34
4 Personen€28€30
5 Personen€24€26
6 Personen€20€22
7 Personen€19€21
8 Personen€18€20

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk een overzicht van de meest gestelde vragen. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Wat is een escape room eigenlijk precies?

Een escape room is een sfeervolle ruimte die tot in de kleinste details is ingericht rondom een bepaald thema. De bedoeling is om te ontsnappen uit de ruimte. Om dit voor elkaar te krijgen zul je complete puzzels moeten oplossen en de geheimen van de ruimte moeten ontdekken. Daarvoor krijgt je team precies 60 minuten de tijd....

+

Hoeveel escape rooms heeft Live Escape Amersfoort?

Bij Live Escape Amersfoort heb je de keuze uit drie verschillende escape rooms, elk met hun eigen moeilijkheidsgraad. Je kunt kiezen uit de volgende escape rooms;

  1. The Wizard School
  2. Theft at the Morque
  3. Cabin 666

Bekijk het overzicht.

+

Waar zit Live Escape Amersfoort precies?

Wij zijn gevestigd aan de Groningerstraat 176 te Amersfoort, dat is de bovenste verdieping van Winkelcentrum Oppidium, we delen de ingang met Jump XL. Je bereikt onze locatie perfect per OV en het winkelcentrum heeft een eigen parkeergarage.

+

Met hoeveel personen kunnen wij escape rooms spelen?

Onze escape rooms in Amersfoort hebben elk een capaciteit van 3-8 personen. Je kunt dus met maximaal 24 personen tegelijk onze escape rooms spelen.

Dat betekent trouwens niet dat je niet met een grotere groep kunt komen hoor! We hebben een hele gezellige wachtruimte met bar waar je gezellig kunt genieten van een hapje en een drankje. Hier kunnen makkelijk nog eens 25 personen vol spanning wachten op hun beurt.

+

Kan ik ook wat eten en drinken bij Live Escape Amersfoort?

Jazeker! Neem lekker plaats in onze wachtruimte of aan de bar terwijl we je in de watten leggen met een verfrissend drankje of lekker hapje.

Natuurlijk volgen wij wel het coronabeleid van de overheid tot op de letter. We houden het graag veilig voor iedereen. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op.

+

Wat kost het spelen van een escape room bij Live Escape Amersfoort?

Je speelt bij ons al een escape room vanaf 18 Euro per persoon. Onze prijzen zijn afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop je de escape rooms zou willen komen spelen. Doordeweeks is dit bijvoorbeeld voordeliger dan in de weekenden! Benieuwd naar wat het voor jou kost? Gebruik dan de reserveringstool. Je ziet gelijk de kosten.

+

Hebben jullie ook escape rooms voor kinderen?

Jazeker! The Wizard School is een ontzettend leuke escape room voor kinderen en grote kinderen met een waanzinnig leuk Harry Potter thema.

Cabin 666 en Theft at the Morgue, onze andere escape rooms in Amersfoort, kun je beter niet met kinderen spelen. Ze zijn voor veel volwassenen al precies spannend genoeg...

+

Is er een minimum leeftijd?

Nee hoor, in Amersfoort zijn onze kamers geschikt voor alle leeftijden, maar de moeilijkheidsgraad maakt dat we 12 jaar als minimumleeftijd adviseren.

Een uitzondering hierop is The Wizzard School, die kunnen we namelijk heel eenvoudig starten die ook voor jongere kinderen heel geschikt is. The Wizzard School is dus niet alleen in twee talen te spelen, maar ook in twee verschillende niveaus.

+

Zijn de escape rooms ook in het Engels te spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Dit houdt in dat zowel de voor de verhaallijn noodzakelijke  voice-overs en eventuele documenten in het Engels zijn maar ook de hints in het Engels gegeven worden.

+

OUR ESCAPE ROOMS

Op onze locatie in Amersfoort bieden wij je de keuze uit drie verschillende escape rooms, elk met een eigen fantastisch thema. We beloven het je; dit wordt een uitje dat je niet snel zult vergeten…

Je vindt ons op de bovenste verdieping van Oppidium, we delen de ingang met Jump XL.

Arrangementen

Combineer een escape room ervaring met een diner of een high tea en maak je gezellige uitje met vrienden, familie of collega’s helemaal compleet!

Bedrijfsuitjes

Eindelijk eens een origineel bedrijfsuitje organiseren? Met onze escape rooms combineer je het nuttige met het aangename. Als team probeer je te ontsnappen terwijl je elkaar van een heel andere kant leert kennen…