fbpx

Wij zijn heel erg blij om jullie weer te kunnen ontvangen en om ervoor te zorgen dat dit zo veilig mogelijk kan hebben wij een paar maatregelen genomen:

– Allereerst en meteen ook het meest belangrijk: kom niet als je klachten hebt. Het RIVM specificeert de volgende klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en koorts. We vertrouwen erop dat jullie thuis blijven als jullie klachten hebben.

– Luister goed naar de instructies van de medewerkers, zij weten hoe het bezoek het meest veilig kan verlopen en zullen hier altijd hun best voor doen.

– Kom 5/10 minuten van te voren, zodat we gelijk kunnen beginnen met het spel en blijf na het spel niet te lang hangen, zo kunnen we ervoor zorgen dat jullie geen andere groepen tegenkomen.

– Onze medewerkers zullen altijd 1,5 meter afstand houden.

– Tussen de groepen in zit meer tijd, zodat we de kamers uitgebreid kunnen schoonmaken en jullie altijd in een schone kamer zullen spelen.

– Wij hebben ervoor gezorgd dat jullie bij binnenkomst jullie handen kunnen desinfecteren. Dit is verplicht.

– Als jullie dit willen, zijn er genoeg mondkapjes en handschoenen voor jullie beschikbaar.

– Jullie kunnen ervoor kiezen om online te betalen of op locatie te pinnen. Mochten jullie willen pinnen op locatie, kan dit door 1 persoon gedaan worden.

– Maak zo min mogelijk gebruik van ons toilet.

– Helaas kunnen jullie geen gebruik van onze horeca.

 

Verder gelden in ons pand natuurlijk net als overal de volgende maatregelen:

– Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar

– Zit zo min mogelijk aan je gezicht

– Nies in je elleboog

 

Mocht jouw vraag er niet tussen staan mag je natuurlijk altijd mailen naar Info@LiveEscape.nl of bellen met 085-13 07 411, we helpen je graag verder.

FAQ

Zijn wij welkom bij Live Escape?

Absoluut, we zijn blij dat we jullie weer mogen ontvangen. Wij verwachten echter wel dat jullie thuis blijven als jullie klachten hebben. Het RIVM specificeert de volgende klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en koorts.

Kunnen wij 1,5 meter afstand houden in de kamer?

Onze kamers zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Wij vertrouwen erop dat jullie dit ook doen. Een uitzondering is de Boilerroom: deze kan in 1 of 2 teams worden gespeeld en elk team moet een huishouden zijn.

Wat kan ik van jullie medewerkers verwachten?

Onze medewerkers zullen hun uiterste best doen om het bezoek zo veilig mogelijk te houden. Zij zullen altijd 1,5 meter afstand houden van jullie en zo hygiënisch mogelijk werken door hun handen vaak te desinfecteren en zo veel mogelijk schoon te maken. Het is belangrijk dat jullie goed naar de medewerkers luisteren om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Hoe vaak worden de kamers schoongemaakt?

Wij hebben de begintijden van de kamers zo aangepast dat er tussendoor genoeg tijd is om na elke groep de kamer schoon te maken. Als jullie een kamer spelen, is deze dus altijd schoon.

Komen wij andere groepen tegen tijdens ons bezoek?

Wij hebben de tijden van de kamers zo aangepast dat de kans miniem is dat jullie andere groepen tegenkomen. Het is wel belangrijk dat jullie er 5 minuten van te voren zijn en na afloop niet te lang blijven hangen zodat wij dit optimaal kunnen faciliteren.

Kunnen wij met een grote groep komen?

Per escaperoom kunnen wij maximaal 6 mensen toelaten. Als jullie met meer willen komen, dan kan dat natuurlijk, maar dan zullen jullie je over meerdere escaperooms moeten verdelen. Belangrijk is wel dat elk team 5 minuten van te voren aanwezig is voor hun eigen spel, dus dit betekent dat jullie niet met meerdere teams tegelijk bij Live Escape kunnen verzamelen. Zorg dus dat jullie vooraf de teams verdelen. Ook kunnen jullie niet binnen op elkaar wachten als het spel is afgelopen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het niet te druk wordt en er genoeg afstand kan worden gehouden.

Moeten wij mondkapjes op of handschoenen aan?

Wij hebben genoeg mondkapjes en handschoenen beschikbaar voor jullie als jullie dat willen. Het gebruik ervan is niet verplicht. Bij binnenkomst zullen jullie wel jullie handen verplicht desinfecteren.

Kunnen we bij jullie contant betalen?

Nee, dit is helaas nu niet mogelijk. Jullie kunnen ervoor kiezen om vooraf online te betalen of te pinnen op locatie. Let wel op dat het pinnen door 1 persoon gedaan moet worden, jullie kunnen het bedrag bij ons niet splitten.

Kunnen wij gebruik maken van jullie toilet?

Onze toiletten zijn open voor gebruik, we willen jullie echter wel verzoeken om hier zo min mogelijk gebruik van te maken.

Kunnen wij vooraf of achteraf wat drinken bij jullie?

Dit is helaas niet mogelijk, onze horeca is gesloten. Ook is het niet wenselijk dat jullie ver van te voren aanwezig zijn of lang blijven hangen na het spel, zo kunnen we ervoor zorgen dat de kans dat jullie andere groepen tegenkomen zo klein mogelijk blijft.